«

»

CORSARUL ROSU: Betonul – temelia constructiilor

Share

Firma Corsarul Rosu s-a impus de-a lungul timpului pe piata constructiilor ca producator si furnizor de materiale de constructii.

Pe acest segment a dezvoltat doua sectoare principale, care constituie, de fapt, „temelia“ in domeniul constructiilor, si anume:

• productia de agregate de balastiera;

• productia de betoane pentru constructii civile si betoane rutiere.

 

Domeniul productiei de betoane este relativ nou, fiind dezvoltat incepand cu anul 2005, cand a fost achizitionata prima statie de betoane tip Betomix 2.25 A, produsa de Liebherr – Mischtechnick GmbH, iar in anul 2006 a fost achizitionata si pusa in functiune a doua instalatie de acelasi tip.

Capacitatea de productie a fiecarei instalatii este de 90 mc/ora, fiind dotate cu sistem de comanda computerizat, ceea ce garanteaza calitatea betoanelor prin respectarea riguroasa a retetelor din memoria calculatorului si comanda automata a sistemelor de dozare pentru materialele care intra in compozitia betonului.

Statiile de betoane sunt dotate, de asemenea, cu instalatii necesare productiei de beton pe timp friguros.

Transportul betonului se face cu automalaxoare Liebherr, de 9 mc, montate pe sasiu Volvo, iar pentru servicii de pompare beton dispu­nem de trei pompe Putzmeister, cu brat de 24 m, 36 m si 46 m, montate pe sasiu Mercedes.

O alta garantie a calitatii betoa­nelor produse de Corsarul Rosu este implementarea sistemului calitatii dupa normele europene si obtinerea certificatului de conformitate pentru toata gama de betoane produsa.

Promptitudinea si siguranta servi­ciilor oferite de societate in domeniul productiei si livrarii betonului sunt deja recunoscute de clientii traditio­nali, iar pe clientii noi dorim sa-i asi­guram ca nu vor regreta alegerea facuta.

Brandul Corsarul Rosu este un atu important in fata investitorilor, atunci cand firmele antreprenor gene­ral isi prezinta lista furnizorilor de materiale in cadrul licitatiilor pentru lucrari noi.

De remarcat ca SC Corsarul Rosu are pentru constructori o oferta mai larga si mai diversificata, cuprinzand produse si servicii absolut necesare pe toate santierele. In acest fel, investitorii se pot aproviziona cu tot ceea ce le este necesar pentru a executa lucrari la timp, de calitate si eficiente, deoarece se procura dintr-o singura sursa.

Printre ele mentionam departamentele de sine statatoare aflate nonstop la dispozitia dumneavoastra:

• agregate si cariere;

• transporturi si logistica;

• utilaje;

• service.

Ca noutate absoluta mentio­nam ca directorul SC Corsarul Rosu,  Ion RoSu va invita sa deveniti locu­­itori ai complexului „LA RIVIERRE“, construit de firma, unde puteti sa beneficiati de loca­tii moderne la costuri accep­tabile pentru cat mai multi solicitanti. Un prim contact cu ofertantii SC Corsarul Rosu il puteti avea apeland la tel: 0246/270.557, fax: 0246/270.564, e-mail: corsaru_rosuimpex@yahoo.com.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 27 – iunie 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/06/07/corsarul-rosu-betonul-temelia-constructiilor/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.