«

»

DEZNA CONSULTING: Produse pentru profesionisti! Superfinisari de calitate

Share

Dezna Consulting SRL din Arad este importator si distribuitor pe piata romaneasca din 1995 al unei game complete de produse pentru finisarea constructiilor civile si industriale si, nu in ultimul rand, pentru constructiile rezidentiale. Produsele firmei Dezna Consulting SRL provin de la grupul J’COLORS S.p.A., din Milano – Italia. Grupul reuneste patru dintre cele mai prestigioase marci pe plan international, care produc si comercializeaza diverse tipuri de vopsele utilizate in vastul domeniu al constructiilor edilitare si particulare: Paramatti, Toscano Colorificio, VIP, Rossetti – vernici e idee.

Actualmente, J’Colors S.p.A. beneficiaza de 10.000 de clienti, 2.500 de sisteme tintometrice manuale si electronice, 150 de agenti comerciali in Italia si in strainatate, precum si de 3 fabrici de productie, in suprafata totala de 100.000 metri patrati.

 

Calitatea si profesionalismul au fost dintotdeauna principala constanta a activitatii grupului, care, inceputa in urma cu mai bine de 150 de ani, s-a dezvoltat, evoluand spre diverse specializari cerute de consumator, in decursul anilor. In 1963 ia fiinta firma Rossetti Vernici, in 1966 proaspat infiintata firma SVELTONE produce prima tempera, urmeaza apoi, in anul 1968, vop­seaua pe baza de apa folosita atat la exterior, cat si la interior. Cu sprijinul Ministerului Sanatatii si sub supra­veghere medicala, este formulat si produsul antimucegai RISANA si BIOS K in anul 1974, iar din 1978 iau nastere si se dezvolta sistemele tintometrice. Apoi, produsele decorative vin si ele in intampinarea consumatorului incepand cu anul 1985.

Din 1990 J’COLORS S.p.A., prin marca Rossetti, care se comercia­lizeaza si in Romania prin firma Dezna Consulting SRL,  devine singura firma italiana si printre primele din Europa care:

• produce coloranti universali polimerici brevetati;

• poseda propria tehnologie de productie a sistemelor tintometrice manuale si electronice cu distribuire simultana (foto 1) si omogenizare amestec (foto 2) (cu ajutorul participarii EDEL);

• dispune de un serviciu de asistenta telematica prompta, prin modem, pentru tintometre si spectrofotometre;

• propune un sistem tintometric unic, pentru constructii si industrie, pentru produse pe baza de apa si solventi, dotat cu cel mai mare numar de produse realizabile;

• propune un spectrofotometru pentru citirea si formularea culorii, foarte apreciat in lume;

• pune la dispozitie o masina tintometrica manuala cu dozare minima de 1/384 de uncii (foto 3);

• toate produsele sale sunt dotate cu coduri de bare.

Firma J’Colors S.p.A. pune la dispozitia consumatorului nu numai experienta si profesionalism, ci mai ales servicii si inovatii.

Nota caracteristica, care deose­beste fundamental aceasta firma de celelalte cu profil similar, este faptul ca J’Colors S.p.A. a considerat intotdeauna „magazinul care comer­cializeaza vopsele“ drept princi­palul sau interlocutor, acordandu-i importanta cuvenita si tratand exigentele clientilor cu maxima prioritate.

In conditiile actuale, in care ten­dinta producatorului este aceea de a fabrica cantitati mari de vopsea in culori cat mai putine, iar consumatorul cere din ce in ce mai multe culori in cantitati mai mici, solutia este de a produce doar vopseaua baza, care urmeaza a fi colorata in culoarea sau nuanta dorita, cu ajutorul aparatului de colorare asistat de calculator, denumit tintometru (foto 1 si 3).

Astfel, sistemul de colorare in magazin prezinta pentru consumator urmatoarele avantaje fata de o vopsea colorata, gata de folosit:

• mai multe culori si nuante disponibile;

• serviciu de selectare a culorilor;

• cumparatorul vizualizeaza rezul­tatul final;

• calitatea vopselei este aceeasi cu cea a vopselei gata de folosire;

• consumatorul alege, cumpara si pleaca din magazin cu culoarea sau nuanta dorita si, astfel, acesta este multumit ca a rezolvat o problema.

Pentru producatori, avantajele sunt de asemenea considerabile:

• se rationalizeaza productia, in sensul ca dispar cantitatile mici de vopsea colorata si cresc cantitatile de vopsea baza (alba);

• costurile de productie se reduc, deoarece se produce vopseaua baza in cantitati mari;

• se rationalizeaza reteaua de distributie;

• se reduc stocurile de produse;

• se reduc stocurile de materii prime;

• se reduc costurile de transport;

Avantajele vanzatorilor cu amanuntul sunt si ele importante:

• stocurile sunt mai mici;

• costurile de transport se reduc;

• culori si nuante de culori mai numeroase si mai variate, fapt ce multumeste clientii magazinelor si-i face sa revina.

Sistemul de colorare lucreaza cu 12 coloranti polimerici universali, din seria 1102. Asa cum am mai mentionat, acestia sunt brevetati, iar din punct de vedere ecologic nu necesita o etichetare de siguranta, fiind produse ecologice (cromatii de plumb sunt absenti).

Pelicula este foarte rezistenta la umiditate si apa, respectand toate normativele CEE in domeniu.

Confera maximum de stralucire si rezistenta in timp atat vopselelor pe baza de apa, cat si celor pe baza de solvent.

Sistemul tintometric biuniversal, pentru constructii si industrie, cuprinde in total 55 de produse atractive.

Excelenta compatibilitate dintre Colorantii Universali Polimerici si numarul mare de produse conduce la utilizarea lor in cantitati mari, in cele mai diverse domenii.

Pentru detalii despre produsele  realizate cu ajutorul aparatului de colorare, tintometrul, adresati-va cu incredere specialistilor de la Dezna Consulting SRL Arad!

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 27 – iunie 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/06/07/dezna-consulting-produse-pentru-profesionisti-superfinisari-de-calitate/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.