«

»

MEGAPROFIL: Alternativa viitorului

Share

Printr-o crestere puternica a investitiilor in tehnologia necesara obtinerii unor produse de cea mai inalta calitate, compania Megaprofil, membra a grupului belgian Joris Ide, este la 6 ani de la infiintare numarul 1 in Romania, atat din punctul de vedere al cifrei de afaceri, cat si al diversitatii produselor. Doar in ultimul an de activitate, pe langa gama de produse deja existenta, compania noastra a investit in trei noi utilaje de profilare, diversificand astfel oferta necesara satisfacerii pietei.

 

Profil 58.160.825 mm

Este profilul metalic de inalta rezistenta imprimat cu aripi laterale pentru a mari aderenta betonului pe el, fiind folosit la cofraje pentru plansee intermediare. Cofrajul ramane definitiv incorporat in structura planseului conferindu-i o rezistenta marita, fiind considerat ca o armatura inferioara in stratul de beton. Datorita sectiunii favo­rabile a profilului, tur­narea plan­seului intermediar nu necesita sprijiniri suplimentare facute de o structura anexa de sustinere a planseului pe toata perioada maturitatii betonului. Stratul de zinc aplicat profilului de tabla confera acestuia protectie suplimentara anticorosiva.

 

Sinus profil 76.18.988 mm

Este folosit ca profil de acoperis si fatada, putand fi montat atat pe vertical, cat si pe orizontal, oferind o libertate arhi­tec­turala volumetrica intr-o gama diversificata de culori. Datorita profilarii ondulate a produsului, gama de aplicabilitate creste, putand fi folosit atat la corpuri de birouri, centre comerciale, fatade in reparatii capitale, dar si pentru constructii industriale. Etansarea este perfecta, iar trecerea de la o coala la alta este invizibila.

Planche

Un produs destinat fatadelor cladirilor speciale a caror ima­gine arhitecturala se incadreaza perfect in ambientul urban al complexelor moderne. Datorita volumetriei extra plate a profilului si fixarii invizibile, expu­nerea acestuia pe fatada cladirilor confera o omogenitate arhitectonica spatiala.

 

Produsele prezentate mai sus, precum si intreaga gama de tabla cutata si panouri sandwich le puteti achizitiona de la orice distribuitor Mega­profil din Romania. Pentru mai multe detalii, va rugam accesati site-ul nostru www.megaprofil.ro.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 27 – iunie 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/06/07/megaprofil-alternativa-viitorului-2/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.