«

»

Rasplata eficientei promotionale: „REVISTA CONSTRUCTIILOR“ – premiata la CONSTRUCT EXPO

Share

Pe masura ce trec anii, manifestarile promotionale se „adapteaza“ din mers cerintelor si exigentelor pietei concuren­tiale existente in Europa si in lume.

Fenomenul publicitar pune stapanire din ce in ce mai evident pe actiunile, activitatile si moda­litatile de recomandare a produselor, tehnologiilor si serviciilor solicitate de piata constructiilor.

Acest lucru ia amploare si in Romania, cu deosebire dupa 1990 si, mai ales, dupa aderarea la UE, atunci cand formele si mijloacele de promovare trebuie sa se moder­nizeze, daca vrem sa facem fata concurentei deosebit de acerbe in lumea materialelor de constructii.

Una dintre cele mai eficiente cai in acest sens o reprezinta targurile de specialitate.

Construct Expo de exemplu, in doar 14 ani, a ajuns la trei componente specializate ale manifestarii expo­zitionale in 2007, fiecare structurata pe domenii distincte de tehnologii, produse si servicii:

• Construct Expo – Utilaje;

• Construct Expo – Antreprenor;

• Construct Expo – Ambient.

In 2008 se preconizeaza chiar o a patra componenta a Construct Expo.

Un rol deloc de neglijat in ansamblul promovarii ofertelor unor firme prezente in standurile expozitionale l-a avut presa, o adevarata promotoare a tot ceea ce este nou, mo­dern si eficient pentru producatori si beneficiari.

Acest aspect nu a scapat organizatorilor expozitiilor din cadrul Complexului Romexpo – care au premiat cele mai eficiente repre­zentante mass-media implicate in activitatile privind mai buna cunoastere a firmelor, produselor si serviciilor din sectorul constructiilor.

Cu toata modestia care ne caracterizeaza, va informam ca  Revista Constructiilor – „consec­venta“ in acest rol – a primit si in acest an doua distinctii:

• Certificate of Appreciation;

• Diploma pentru profesionalism.

Aprecierile organizatorilor pot fi un bun indemn pentru tot mai multe firme din arcul constructiilor de a se adresa Revistei Constructiilor, in vederea prezentei cu reclama in paginile sale.

Este un lucru normal, am zice, pentru toti cei care, intelegand fenomenul promotional, doresc sa-si faca publicitate in vederea cresterii eficientei activitatii lor.

Revista Constructiilor va va fi pe mai departe un sprijin real in tot ceea ce va intereseaza pentru transmiterea ofertelor dumnea­voastra catre publicul de specialitate.

Va asteptam!

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 27 – iunie 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/06/07/rasplata-eficientei-promotionale-revista-constructiilor-premiata-la-construct-expo/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.