«

»

COILPROFIL: Premiera industriala

Share

Compania COILPROFIL Romania – important producator in domeniul profilarii produselor metalice – a inaugurat recent cea mai moderna linie de productie a panourilor termoizolante (sandwich) cu vata minerala si polistiren.

 

In anul 2002, Coilprofil a deschis o unitate de productie in localitatea Ceptura, judetul Prahova, in cadrul unui program de investitii care se desfasoara in mai multe etape. La inceputul anului 2007 s-a incheiat deja etapa a 3-a a acestui program, investitia ajungand la 8 milioane de euro. Activitatea companiei s-a dezvoltat anual, rezultatele reflectandu-se in cifra de afaceri care s-a dublat in fiecare an, ajungand in 2006 la 7 milioane de euro. Perioada 2007 – 2009 reprezinta etapa a 4-a a investitiilor, programul incluzand achizitionarea unor utilaje in vederea diversificarii produselor.

Cu noi esti complet acoperit! – nu este doar un slogan, ci deviza fiecarui membru al echipei Coilprofil, avand ca obiectiv dezvoltarea continua a gamei de produse si servicii care este variata si in acest moment (tabla cutata pentru fatade si acoperis, tigla metalica, casete de fatada, casete structurale, profile Z si C, piese de finisaj si accesorii).

Ultima investitie finalizata de curand este linia de productie a panourilor termoizolante cu vata minerala si polisti­ren, in sistem continuu, pentru elemente structurale prefabricate, destinate constructiilor industriale (depozite, unitati de productie, centrale termice, camere frigo­rifice), agrozootehnice (grajduri, crescatorii, ateliere) si social-culturale (piscine, patinoare, birouri, sali de sport, locuinte pentru santiere).

Aceste panouri termoizolante pot avea ca izolatie vata minerala sau polistiren, iar grosimea este variabila intre 40 si 300 mm. Capacitatea anuala de productie a liniei este de 1.000.000 mp.

Panourile termoizolante se inca­dreaza in categoria materialelor de constructii de ultima generatie care prezinta o serie de avantaje beneficiarilor: redu­cerea costurilor de constructie; micso­rarea timpului de executie a constructiei prin instalarea simpla si rapida a panourilor; costuri reduse pentru racirea/ incalzirea spatiilor; lipsa cheltuielilor de intretinere specifice constructiilor din materiale clasice; mentinerea pe termen lung a proprietatilor acestor panouri (din care fac parte: gradul de izolatie termica, fonica si hidrofuga, aspectul si culoarea, datorita calitatii superioare a materiei prime folosite); lipsa pierderilor de material datorita faptului ca fabricarea lor se face la lungimile cerute de beneficiar (maximum 14 m).

Misiunea Coilprofil Romania este sa fie un partener de incredere, situat in topul domeniului productiei de profile metalice pentru constructii usoare din Romania.

Valorile Coilprofil Romania sunt: onestitatea fata de client si profesio­nalismul, personalul de specialitate al firmei fiind pregatit sa consilieze beneficiarii asupra solutiilor optime de proiectare si constructie, iar compania isi face o datorie de onoare prin ofertarea unor produse de calitate exceptionala, asigurand totodata servicii de inalta tinuta tehnica si manifestand flexibilitate si disponibilitate fata de nevoile specifice ale fiecarui solicitant.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 28 – iulie 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/07/09/coilprofil-premiera-industriala/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.