«

»

COILPROFIL: Producator de sisteme metalice

Share

Compania Coilprofil activeaza in Romania din 2001 si, in aceasta peri­oada, a incercat sa fie cat mai flexibila la cerintele pietei si sa vina in intampinarea clientilor sai cu solutii noi si produse care se incadreaza in tendinte.

Coilprofil va ofera o varietate de materiale pentru sisteme de inchidere ce cuprind elemente precum: tabla cutata, casete structurale, profile Z si C, tigla metalica, panouri termoizolante cu vata minerala si polistiren, casete de fatada, piese de finisaj si accesorii.

Produsele Coilprofil sunt agrementate tehnic si corespund celor mai exigente cerinte de calitate ale beneficiarilor. Materia prima, importata din Austria, din care sunt confectionate diversele tipuri de tabla cutata, este otelul galvanizat la cald, vopsit in tehnologie multistrat, capabil sa asigure mentinerea suprafetei metalice in culori vii pentru o perioada indelungata. Produsele sunt certificate conform nor­melor europene in vigoare si agrementate din anul 2003.

Sistemele metalice pentru constructii sunt destinate atat cladirilor noi, cat si reno­varii celor existente din domeniul civil, industrial si agricol: acoperisuri si pereti, etaje intermediare, pereti de compartimentare pentru interior, extensii ale cladirilor, realizarea legaturii dintre doua cladiri, finisari metalice pentru interior.

Solutiile profesionale pe care le ofera Coilprofil s-au materializat in proiecte importante: de la spatii de productie (Maticom – Fabrica Sibiu, Boromir – Buzau, Brundle – Fabrica Sibiu, Nova Pan – Fabrica Brasov, Pal SA – Braila, Lafarge, Propack etc.), depozite (Depozitul de ciocolata Heidi – Bucuresti, Camion Logistic – Bucuresti, Arabesque – Ploiesti etc.), spatii de prezentare  (Ford Ploiesti, BMW – Iasi, Renault – Nissan – Braila, Michelin – Zalau, Gran Feeria – Bucuresti, Opel Constanta etc.), magazine (Penny Market – Ramnicu Sarat, Complexul agroalimentar Bucur – Onesti, Avantaj – Ramnicu Valcea etc.) pana la sali de sport si alte institutii (ANL – Brancusi, Sala de sport Otopeni etc.).

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 28 – iulie 2007

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/07/09/coilprofil-producator-de-sisteme-metalice/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.