«

»

CORSARUL ROSU: Performanta, consecinta dotarii tehnice

Share

Functionalitatea unei firme cu activitati complexe, cum este SC Corsarul Rosu din Bolintin Vale – oras situat la numai 30 km de capitala, este conditionata de existenta unor compartimente tehnice performante. Acestea trebuie sa asigure, pe baza unor tehnologii bine puse la punct, cu utilaje specifice si cu un personal bine calificat, func­tionarea tuturor mijloacelor tehnice cu care se actioneaza pentru realizarea obligatiilor contractuale.

Materializarea unor asemenea conditii s-a facut treptat, dar temei­nic, in stransa legatura cu evolutia de ansamblu a firmei. S-a ajuns astfel ca, in momentul de fata, odata cu infiintarea sectorului de constructii in ianuarie 2006, sa se dezvolte si sa se doteze sectia de utilaje pentru constructii atat cu utilaje de mica mecanizare cat si cu utilaje specifice lucrarilor de sapaturi si terasamente: excavatoare si buldoex­ca­vatoare Volvo, buldozere si incarcatoare frontale Volvo si Caterpillar, dumpere Volvo, autogreder Caterpillar, cilindri compactori Bomag si automacarale de 12 t.

Parcul de utilaje pe care il detine SC Corsarul Rosu are ca destinatie executia de lucrari specifice ca antreprenor general sau subantreprenor de specialitate. In limita disponibilitatilor, pot fi asigurate si servicii de inchiriere de utilaje la preturi foarte avantajoase.

Societatea executa, de asemenea, lucrari de excavatii si sapaturi meca­nizate, drumuri si platforme cu imbracaminte din beton normal sau beton rutier, precum si lucrari edilitare.

Pentru lucrari de drumuri si platforme carosabile, sunt asigurate din productia proprie toate materialele necesare executiei straturilor rutiere, fiind garantate aprovizionarea ritmica si punerea corespunzatoare in opera a materialelor.

De asemenea, dotarea cu platforme de transport greu Faymonville, de 35 t si 65 t,  permite exploatarea optima a parcului de utilaje prin deplasarea rapida a acestora de la un punct de lucru la altul.

Fluenta asigurarii bazei tehnico-materiale de care dispune societatea si valorificarea potentialului de marketing si proiectare au creat conditiile ca, recent, SC Corsarul Rosu sa se „incumete“ sa realizeze un ansamblu rezidential de locuinte pe malul Argesului.

Iata de ce domnul Ion Rosu, directorul general al SC Corsarul Rosu, va invita sa deveniti locuitori ai Complexului „La Rivierre“, situat in Bolintin Vale, in apropierea raului  Arges, la 30 km de Bucuresti (autostrada Bucuresti – Pitesti).

Contacte: tel: 0246-270.557, fax: 0246-270.564, e-mail: corsaru_rosuimpex@yahoo.com.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 28 – iulie 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/07/09/corsarul-rosu-performanta-consecinta-dotarii-tehnice/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.