«

»

IN GROUP EXIM: Sistemul Sun Modul Ideal pentru acoperisuri

Share

Multe si diverse sunt „necazurile“ carora sunt nevoiti sa le faca fata oamenii ori de cate ori intemperiile sau alti factori influenteaza functionalitatea acoperisurilor unor constructii cu destinatie industriala, de depozitare etc.

Procentul mare al constructiilor afectate de infiltratia apelor pluviale, cu consecinte de disconfort, produce destule batai de cap celor pagubiti, perturband, totodata, procesele de productie sau cele comerciale.

Specialistii in domeniu n-au avut si nu au liniste incercand sa gaseasca „antidotul“ pentru rezolva­rea acestor situatii.

Unul dintre ele, recent comercializat si pe piata constructiilor din Romania, este cel oferit de SC IN GROUP EXIM si se numeste Sistemul Sun Modul.

 

El reprezinta o solutie optima, rapida si economica din punctul  de vedere al manoperei si este adap­tabil la orice tip de panou sandwich, folosit pentru acoperisuri de hale industriale, depozite etc.

Pentru aplicatiile din ce in ce mai solicitate: acoperisuri, luminatoare si tavane false, una dintre solutiile care asigura calitate si transparenta este aceea oferita de policarbonatul alveolar sau compact. Materialul este tratat pentru protectie la actiu­nea razelor ultraviolete. Proportionala cu grosimea, transparenta este de circa 80% creand o difuzie excelenta a luminii. Policarbonatul este disponibil in culori diverse: neutru, transparent, alb-opalin, bronz, verde sau albastru. Rezistenta la agentii chimici – acizi, minerali organici, baze, hidrocarburi – este ridicata.

Placile din policarbonat pot fi curbate, taiate, gaurite cu scule si unelte obisnuite, oferind posibilitatea unei prelucrari rapide.

Consultand specialistii SC IN GROUP EXIM, puteti sa va convingeti in detaliu ca Sistemul Sun Modul este ideal pentru orice tip de acoperis, ceea ce va poate asigura o lucrare moderna durabila, estetica si, mai ales, functionala.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 28 – iulie 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/07/09/in-group-exim-sistemul-sun-modul-ideal-pentru-acoperisuri/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.