«

»

Policolor, prin Divizia Deko Professional, a premiat pe viitorii profesionisti in constructii

Share

In perioada 2-8 iunie 2007, au avut loc concursurile cu profil de constructii, din cadrul programului „Profesionistii de maine“.

Programul initiat de Policolor inca din 2005, prin divizia DEKO Professional, si sprijinit de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului a avut ca scop aducerea in scolile de arte si meserii din intreaga tara a ultimelor tendinte de pe piata materialelor de constructii si amenajari. Cursurile din cadrul acestui program au avut loc in anul scolar 2006-2007, in perioada de practica, iar programul de instruire a elevilor a fost structurat in 6 module. Concursul organizat de divizia DEKO Professional a firmei Policolor, impreuna cu institutiile de invatamant care au participat la programul „Profesionistii de maine“, s-au derulat in Constanta, Timisoara, Targu Mures, Ploiesti, Galati, Campulung Moldovenesc si Bucuresti. Concursul a avut ca scop verificarea cunostintelor acumulate in timpul cursurilor de catre elevi si determi­narea tinerilor in a-si imbunatati bagajul de cunostinte. Acesta a constat atat in evaluarea cunostintelor teoretice ale elevilor instruiti, cat si in testarea abili­tatilor practice ale acestora.

Ca dovada a popularitatii concursu­lui in randul elevilor este numarul mare de tineri inscrisi. Castigatorii premiilor I puse la dispozitie de catre Policolor sunt: Zona Constanta: Victor Diaconu; Zona Timisoara: Alexandru Pop: Zona Targu Mures: Dumitru Lalu; Zona Ploiesti: Marian Pitulice; Zona Galati: Nicu Tudorie; Zona Campulung Moldovenesc: Marius Lupu; Zona Bucuresti; Ionut Argesanu.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 28 – iulie 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/07/09/policolor-prin-divizia-deko-professional-a-premiat-pe-viitorii-profesionisti-in-constructii/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.