«

»

URBIS: Calitatea vinde marfa! Urbis la Construct Expo – Ambient 2007

Share

In acest an, targul Construct Expo – Ambient a fost foarte important din punctul de vedere al celor care si-au etalat noutatile de ultim moment, dar si al vizitatorilor care au manifestat un interes deosebit pentru produsele competitive ca functionalitate, precum si ca performante calitative.

Tot mai multe firme din domeniul amenajarilor interioare si-au facut simtita prezenta, oferta fiind din ce in ce mai ampla si diversificata.

In acest peisaj, SC Urbis Armaturi Sanitare SA a fost din nou prezenta si apreciata atat de organizatori, cat si de vizitatori.

 

Orientarea majoritatii vizitatorilor a fost catre produse iesite din tipare, Urbis prezentand in standul sau cele mai recente noutati.

S-a observat si de aceasta data ca produsele clasice au inceput sa piarda teren in favoarea celor cu forme futuriste si a produselor electronice.

Produsele echipate electronic prezentate de URBIS la editia din acest an a Construct Expo – Ambient au cuprins: baterii, uscatoare de maini si de par. Ele au fost apreciate si vandute in perioada imediat urmatoare incheierii manifestarii expozitionale.

Pentru design-ul deosebit reali­zat din alama si sticla de Murano, organizatorul, Romexpo, a premiat URBIS pentru produsul „Baterie lavoar Morgana“.

Standul firmei a fost vizi­tat de majoritatea clientilor sai, de concurenta si de societati interesate de realizarea unei colaborari viitoare.

Toate aceste elemente sunt puternice argumente in sprijinul oportunitatii prezentei in conti­nuare a firmei Urbis la aceasta expozitie, deoarece aici exista posibilitatea ca intotdeauna sa fie colectate si studiate tendintele pietei, sa se contacteze clienti noi si sa se asigure premizele unei reusite pe piata concurentiala a materialelor de constructii.

 

SC Urbis Armaturi Sanitare SA va gasi intotdeauna calea pentru a satisface cerintele clientilor sai, considerand aceasta ca o prioritate absoluta in politica firmei.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 28 – iulie 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/07/09/urbis-calitatea-vinde-marfa-urbis-la-construct-expo-ambient-2007/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.