«

»

MAER IMPORT EXPORT: Roci ornamentale

Share

Frumusetea pietrelor naturale a fascinat omenirea din cele mai vechi timpuri.

Formate din calcar si roci supuse presiunilor si temperaturilor mari sau din lava vulcanica racita la suprafata pamantului in timpul erei glaciare, pietrele naturale sunt compactate intr-o structura cristalina, granulara si translucida, cu venaturi si culori provenite din alte minerale prezente la formarea lor: feldspaturi, cuartite, mica.

Tehnologia moderna permite exploatarea si prelucrarea oricarui tip de roca, dezvaluind frumusetea ascunsa a pietrelor naturale. Varietatea mare a solutiilor de prelucrare: in lastre, placaje, trepte, glafuri, blaturi, piese la comanda etc., precum  si solutiile tehnologice pentru aspectul suprafetelor: scapitate, fiamate, antichizate, slefuite, fac din piatra naturala optiunea perfecta in constructii.

 

Societatea MAER Import-Export are ca domeniu de activitate prelucrarea si distributia rocilor ornamentale si, de la bun inceput, obiectivul nostru a fost de a pune la dispozitia clientilor cel mai bun raport calitate/ pret. Dovedind permanent maxima seriozitate, am devenit una dintre cele mai mari societati de prelucrare si distributie a pietrelor naturale din Europa de Est.

Avand depozite in trei zone strategice din Romania, putem livra in timp util – atat pe piata romaneasca de profil, cat si pe cea din alte tari est-europene – marmura, granit, travertin, onix, pietre semipretioase si recompuse, pe care le importam din cariere de pe cinci continente. De asemenea, prin depozitele grupului Maer din Italia, Brazilia si Madagascar, se acopera practic comenzi din intreaga lume.

Gama de produse Maer se compune din peste 450 tipuri de pietre naturale, dintre care cele mai multe se pot vedea fizic in stocurile noastre. Avem permanent stocuri de peste 150.000 mp, in lastre, placaj si produse finite si o capacitate de prelucrare de aproximativ 500 mp/zi.

Pentru a va oferi intr-adevar produse de cea mai buna calitate, toate prelucrarile sunt executate cu utilaje performante, scule diamantate, abrazive si substante speciale produse de lideri in domeniu, distribuite si comercializate in Romania exclusiv de grupul Maer.

Printre lucrarile de referinta, executate cu materiale prelucrate si furnizate de Maer Import-Export, se numara obiective importante, cum sunt: Floreasca Tower – Bucuresti, Sediul de protocol Predeal al Bancii Nationale a Romaniei, Petrol Export Import – sediul din Bucuresti, Biblioteca Centrala Universitara Bucuresti, Mall Vitan, Sediul Reynolds Manufacturing, precum si un numar de peste 8.000 de vile particulare.

Calitatea materialelor noastre si preturile foarte bune au ca sursa permanentul contact cu lumea intreaga, unde detinem filiale, cariere si fabrici in care isi desfasoara activitatea echipele de profesionisti ai companiei Maer, numai astfel putand fi la curent cu toate noile descoperiri geologice si tehnice.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 29 – august 2007

 

Autor:
Adrian COSTACHE – dir. adj. Maer Import-Export

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/08/09/maer-import-export-roci-ornamentale/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.