«

»

Targ permanent de utilaje Marcom

Share

Marcom a lansat Targul de Utilaje de Constructii Marcom (portile sale ramanand deschise pe parcursul intregului an 2007) la showroom-ul de pe DN1 (Otopeni). In orice moment, cei dornici sa il viziteze pot sa testeze orice model si sa achizitioneze pe loc utilajul dorit.

Concept unic in Romania, Targul de Utilaje Marcom prezinta vizitatorilor o gama completa de utilaje de constructii si macarale de calitate, apartinand unor branduri de top din intreaga lume: Komatsu, Potain sau Grove. Cele aproape 100 de utilaje sunt desfasurate pe o suprafata de 9.000 de metri patrati. Dintre ele amintim: buldoexcavatoare, excavatoare, buldozere, basculante, incarcatoare frontale, macarale, stivuitoare, precum si variate accesorii: ciocane hidraulice, cupe pentru diferite intrebuintari, furci de stivuitor, foreze etc.

 

La deschiderea targului, vizitatorii au asistat timp de trei zile la mai multe spectacole caracterizate drept „palpitante“ sau „nebunesti“, realizate de catre operatorii de demonstratii de la Komatsu cu utilaje precum: buldoexcavatoare, mini-incarcatoare multifunctionale, incarcatoare frontale, excavatoare de 25 de tone, buldozere si autobasculante cu sasiu articulat.

Marcom s-a decis sa se angajeze intr-un astfel de proiect unic in Romania deoarece:

• niciunul dintre clientii sai nu are timp sa astepte termenele lungi de livrare;

• s-a creat posibilitatea pentru cei interesati sa testeze la fata locului utilajul dorit si sa faca alegerea cea mai potrivita din cadrul unei game complete;

pe aceasta cale, informatia in domeniul utilajelor de constructii este oricand accesibila.

Deschiderea Targului de Utilaje Marcom a fost onorata de reprezentanti ai producatorilor straini de utilaje de constructii precum reprezentantii companiilor de leasing, care au oferit pe loc solutii de finantare. De asemenea, au fost prezenti  potentiali clienti, ziaristi etc.

 

Lansari

Targul de Utilaje Marcom a constituit momentul perfect pentru lansarea unui nou model de buldozer revolu­tionar – Komatsu D51 – buldozerul cu cea mai mare vizibilitate din lume. D51 beneficiaza de un design cu „botul super tesit“ si cu radiatorul montat in partea din spate, pentru a permite operatorului sa vada din cabina fiecare colt al lamei. Buldozerul D 51 – manevrat cu iscusinta de catre operatorii de la Komatsu – si-a demonstrat in fata tuturor celor prezenti agilitatea, precum si eficienta de lucru in spatii inguste, trecand mai suplu decat un autoturism printre jaloane.

In acelasi timp, evenimentul a gazduit lansarea uleiurilor sub brandul Marcom, un proiect la care intreaga echipa Marcom lucreaza de mai multi ani de zile. Astazi, in sfarsit, se gaseste disponibila gama completa de uleiuri pentru utilaje de constructii de o calitate deosebita si, totodata, foarte accesibile ca pret de achizitie.

Printre noutatile prezentate la targ se afla si modelul de buldoexcavator Komatsu WB91R-5, un model extrem de versatil, cu o putere a motorului de 80 CP si o greutate operationala de 6.750 kg. Grija permanenta a echipei Komatsu pentru satisfacerea nevoilor clientilor din lumea intreaga a determinat crearea acestui utilaj robust, fiabil si mai simplu de manevrat ca niciodata.

 

Targ permanent cu posibilitate de achizitie instant

Targul ramane deschis in permanenta in 2007, iar utilajele de constructii sunt oricand disponibile spre vizitare si testare. In fiecare zi si in orice moment, va asteptam sa ne vizitati si sa vedeti in detaliu gama completa de utilaje de constructii de la cele mai mici la cele mai mari. Utilajul pe care l-ati testat poate fi cumparat pe loc si livrat imediat, fara sa mai fie nevoie sa asteptati saptamani si chiar luni. La showroom-ul Marcom de pe DN1, veti gasi in permanenta consultanta tehnica, precum si solutia financiara personalizata pentru a lua decizia cea mai potrivita in functie de nevoile dumneavoastra.

 

Eveniment unic in Romania

Acest „Targ permanent“ de utilaje de constructii este un concept in premiera la noi in tara, fiind lansat de Marcom. Unicitatea acestui eveniment consta in faptul ca vizitatorii pot vedea, in orice moment al anului, aproximativ 100 de utilaje laolalta reprezentand o gama completa, le pot testa, pot obtine oferte de pret si oferte de finantare pe loc si chiar au posibilitatea de a pleca cu utilajele dorite direct din showroom-ul Marcom. Cei interesati sa achizitio­neze un utilaj pot veni insotiti de un operator, pentru a face testul utilajului dorit sau pentru a compara diverse modele din gama, facilitand astfel decizia de cumparare si garantand alegerea modelului adecvat.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 29 – august 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/08/09/targ-permanent-de-utilaje-marcom/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.