«

»

REMCO: Constructii industriale la cheie

Share

Ritmul constructiilor din Romania este din ce in ce mai alert. Acest lucru ii determina pe investitori sa caute solutiile cele mai eficiente din punctul de vedere al termenului de realizare si al calitatii lucrarilor executate. Iata de ce proiectantii, constructorii si furnizorii de materiale care ofera aceste conditii sunt o garantie a unui parteneriat motivat pentru orice investitor. Remco este un asemenea partener pe care va puteti baza. Argumentele concrete ni le furnizeaza dl Ciprian Nanu, directorul de dezvoltare al firmei.

 

Reporter: In prezent se remarca „apetitul investitorilor“ pentru con­structii bazate pe structuri metalice. In ce consta oferta Remco?

Ciprian Nanu: Remco Romania proiecteaza, produce si monteaza hale industriale din structuri metalice prefabricate in proportie de 100%. Oferta noastra se adreseaza tuturor firmelor ce doresc investitii „greenfield“, in orice sector de activitate, in special in dezvoltarea spatiilor de distributie si logistica, productie industriala si depozite. Proiectarea se executa in biroul din Bucuresti, producerea structurilor efectuandu-se in 5 locatii special selectate pentru a asigura o calitate corespunzatoare a produselor noastre, conform cerin­telor comunitatii europene.

R: Piata concurentiala a materialelor de constructii a dus la o departajare a firmelor furnizoare, in functie de performantele pe care le asigura: durabilitate, calitate si preturi atractive. Raspundeti unor asemenea exigente si unde va aflati din acest punct de vedere?

C.N.: Firma noastra este in masura sa satisfaca cerintele clientilor nostri, pe orice palier de ambitie ar fi pozitionati. Cei peste 300.000 de metri patrati deja contractati in Romania sunt o carte de vizita cu care ne mandrim, atat in ceea ce priveste profilul clientilor nostri, cat si realizarea efectiva a proiectelor noastre. Am inceput sa construim in Romania din anul 1996, calitatea lucrarilor fiind superioara celorlalte solutii constructive locale. Sistemul de constructii Remco Building Systems si-a castigat valoa­rea in timp, oferind o solutie simpla si eficienta de constructie pentru orice tip de cladire industriala.

R: Uneori se evita folosirea constructiilor metalice pentru ca pro­voaca asa-zisele „punti termice“. Oferta dumneavoastra elimina acest inconvenient?

C.N.: Sistemul Remco ofera solutii de rezolvare a oricaror pro­bleme tehnologice de constructie, pentru orice industrie, chiar daca este alimentara sau farmaceutica. Flexibilitatea sistemului Remco permite inginerilor nostri proiectanti sa gaseasca solutii pentru oricare dintre subiectele sensibile ce pot aparea datorita tehnologiilor sau conditiilor locale, din oricare zona a Romaniei.

R: In ce masura produsele dumneavoastra pot fi folosite si in constructia de locuinte unde ritmul va fi in continua crestere?

C.N.: Sistemul de constructii Remco este caracterizat prin oferirea de solutii constructive pentru cladiri industriale cu deschideri de peste 20 de metri si suprafete de peste 2.000 de metri patrati. Evident ca se pot construi si alte tipuri de cladiri industriale, dar noi promovam pe piata romaneasca numai solutii eficiente pentru cladiri industriale. Acest sistem nu este aplicabil in constructiile rezidentiale, asa cum este gandit in prezent acest segment in Romania.

R: Aveti un sistem de distributie care sa asigure solicitarile la nivelul intregii tari?

C.N.: Biroul central al firmei Remco Romania este in Bucuresti, iar in tara lucram cu un network de firme partenere, independente, specializate in montajul halelor industriale, in zona lor de referinta. Aceste firme sunt responsabile cu toate activitatile ce implica montajul halelor Remco, dar sunt considerate „ochii si urechile“ noastre in teritoriu, promovand sistemul nostru de constructii oricaror investitori interesati in a construi de la zero o noua investitie industriala.

R: Ce proiecte importante aveti in derulare?

C.N.: Suntem in curs de finalizare a unor investitii insumand peste 45.000 de metri patrati in Ruse, Tg.-Mures, Bucuresti. In aceasta toamna, ne vom ocupa de realizarea unor proiecte in domeniul logisticii in estul Bucurestiului (pentru un dezvoltator de parcuri industriale) si Bors, judetul Bihor (pentru o firma de transport belgiana). Numai aceste proiecte insumeaza peste 30.000 de metri patrati. Tot in aceasta toamna, vom finaliza o unitate de fabricatie a produselor metalice in sud-estul Bucurestiului.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 30 – septembrie 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/09/09/remco-constructii-industriale-la-cheie/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.