«

»

SAIFTIM: Potential valorificat eficient

Share

Se spune ca „omul sfinteste locul”, in cazul de fata fiind vorba despre o societate de constructii, SAIFTIM Timisoara, cu vechi state de servicii, dar si cu rezultate care o recomanda pentru seriozitatea, operativitatea si calitatea lucrarilor executate. De aici si atuul ce o favorizeaza atunci cand participa la diverse licitatii si castiga contractele.

Gama variata a lucrarilor de constructii executate competent are la baza solida dotare tehnica, tehnologica si logistica de care dispune si care asigura eficienta firmei si beneficiarilor investitiilor.

SC Saiftim SA isi desfasoara mai nou  activitatea si in domeniul extinderii si modernizarii spatiilor scolare din unele localitati ale judetului Timis.

 

Experienta dobandita in urma lucrarilor de reabilitare a cladirilor civile si capacitatea de a construi cladiri noi la standarde inalte, combinate cu ofertele avantajoase ale firmei in domeniul constructiilor, instalatiilor termice, sanitare, electrice si al lucrarilor de imbunatatiri funciare, contribuie la o dezvoltare si modernizare continua a serviciilor oferite de firma SC SAIFTIM SA.

Unul dintre cele mai importante santiere a fost deschis in localitatea Faget (Timis), unde in anul 2006 au demarat lucrarile de extindere a spatiului de invatamant, constand in marirea numarului salilor de clasa, amenajarea laboratoarelor, anexe­lor, precum si refacerea si construirea integrala a instalatiilor termice, sani­tare, electrice, a grupurilor sanitare, dar si a cantinei scolii. Sala de sport si centrala termica, incluse in aceasta investitie, au fost deja terminate si receptionate. Pe langa cele enume­rate, mai mentionam si sistematizarea pe verticala, terenul de sport, racordarea la reteaua de apa si canalizare, imprejmuirea, retelele electrice de iluminat exterior, precum si reabilitarea drumurilor si aleilor care fac si ele obiectul acestei lucrari.

O alta investitie la fel de importanta o reprezinta reparatiile capitale la Scoala cu clasele I-IV din satul Temeresti, jud. Timis, consolidarea cladirilor existente, construirea de spatii noi cu diferite functiuni, reparatii finisaje interioare si exterioare, precum si lucrari ce trebuie facute pentru asigurarea unor conditii superioare de confort, cum ar fi echiparea centralei termice si asigurarea instalatiilor de incalzire si sanitare noi. In acelasi timp, se desfasoara lucrari de refacere integrala a sarpantei din lemn si a invelitorii din tigla profilata, reabilitarea instalatiilor electrice, inlocuirea tamplariei existente cu tamplarie PVC cu geam termopan, dar si executarea unui foraj de adancime pentru alimentare cu apa potabila.

Vreti sa aveti spor si eficienta in investitiile dvs.? Apelati la SAIFTIM!

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 30 – septembrie 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/09/09/saiftim-potential-valorificat-eficient/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.