«

»

TOPANEL: Luminatoare din policarbonat

Share

Deja un nume in domeniul panourilor termoizolante, compania Topanel si-a largit din a doua jumatate a anului curent gama de produse, incercand astfel sa ofere clien­tilor sai solutii complete pentru hale si spatii comerciale.

Noutatea consta in distributia luminatoarelor din policarbonat cu prindere intre panouri termoizolante.

Stim deja ca policarbonatul este net superior sticlei. Are o rezistenta termica mai mare, un transfer al luminii mai bun si prezinta avantajul unor costuri de reparatii si inlocuire mai mici.

Placile in sine au fost utilizate pana acum pentru constructia de copertine, cupole, sere, compartimentari interioare si, bineinteles, pentru luminatoare.

Topanel insa importa si distribuie la nivel national sisteme de panouri din policarbonat, concepute special pentru luminatoare:

Producator: POLITEC;

Culori: clar/opal, alte culori la cerere;

Accesorii: aluminiu sau policarbonat, la cerere;

Transport: inclus;

Garantie: 10 ani;

Discount-uri: in functie de cantitate.

 

Easy Roof

Un sistem care se poate monta indiferent de sectiunea, grosimea sau materialul izolator al panourilor – Easy Roof cu 2 cute laterale este cea mai performanta solutie de instalare a ferestrelor pentru cladiri industriale (fig. 1, tabelul 1).

 

Greca Tec

Un sistem cu rezistenta la grindina si ploi torentiale – Greca Tec prezinta avantajul posibilitatii imbinarii mai multor foi pe lungime in vederea construirii de suprafete transparente foarte lungi (fig. 2, tabelul 2).

 

Pentru montajul luminatoarelor, va punem la dispo­zitie: suruburi autoperforante din otel, banda etansatoare expandabila si elemente pentru imbinare.

In numerele viitoare, va vom prezenta si alte sisteme de panouri din policarbonat, cele pentru inchideri late­rale si cele pentru acoperiri curbe sau plane.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 30 – septembrie 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/09/09/topanel-luminatoare-din-policarbonat-2/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.