«

»

Porsche Vest I – showroom si service auto VW si Škoda. Porsche Vest II – showroom si service auto Audi si Seat

Share

ANTREPRENOR: BOG’ART SRL, Bucuresti

BENEFICIAR: PORSCHE Romania SRL

PROIECTANT: Architect Service SRL

 

Caracteristici tehnice Si functionale

Ansamblul, format din doua showroom-uri si service-uri auto si depozite de masini avariate, este situat in comuna Chiajna – judetul Ilfov.

• Similare ca program functional, cele doua lucrari au particularitati prin solutiile constructive diferite pentru partea de service (Vest I – stalpi beton armat monolit si ferme transversale metalice, Vest II – stalpi beton armat prefabricat, grinzi principale, secundare si pane din beton armat prefabricat); de asemenea, showroom-urile sunt individualizate conform identitatii marcilor auto comercializate.

Porsche Bucuresti Vest I se des­fasoara pe o suprafata de 37.800 mp. Complexul cuprinde: showroom VW si Škoda, spatiu primire clienti, spatiu pentru vanzari si reparatii, service auto (atelier mecanic, tinichigerie, vopsitorie, depozit), depozit masini avariate/deseuri, casa poarta si post transformare, constructii edilitare subterane.

• Inchiderile aferente service-ului sunt din zidarie BCA, placata la exterior cu termosistem si tencuiala. Deasupra zonei de parapet, peretii exteriori sunt realizati din panouri sandwich finisati cu tabla ondulata zincata.

• La showroom inchiderile exterioare sunt din zidarie de caramida tencuita si vopsita, avand zone placate cu tabla ondulata si tabla de aluminiu multistrat vopsita in camp electrostatic.

Porsche Bucuresti Vest II este construit pe un teren de 30.000 mp. Complexul cuprinde: showroom Audi si Seat, spatiu primire clienti, spatii pentru reparatii si service auto, depozit si stand pentru verificarea tehnica ITP, depozit masini avariate, casa poarta, post transformare si amenajari exterioare.

• Inchiderile exterioare ale service-ului sunt din zidarie de caramida, placate partial cu panouri termoizolante cu fata ondulata, tip Ruukki Isotherm SIN 9 P.

• Tamplaria exterioara la show-room este tip perete-cortina din aluminiu cu rupere de punte termica si geam termopan, porti sectionale din aluminiu si policarbonat la zonele de livrare masini noi.

• Prin solutia arhitecturala, materialele utilizate si lucrarile executate impecabil de societatea BOG’ART, s-a obtinut un spatiu functional, modern si expresiv pentru functiunea de showroom si service auto.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 31 – octombrie 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/10/09/porsche-vest-i-showroom-si-service-auto-vw-si-skoda-porsche-vest-ii-showroom-si-service-auto-audi-si-seat/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.