«

»

GEPLAST: Placi compozite din aluminiu Alucobond

Share

Geplast este importator si distribuitor de materiale pentru constructii si productie publicitara. Lider de piata pe segmentul in care activeaza, compania are in portofoliu produse ce inglobeaza cele mai noi tehnologii, provenite de la furnizori europeni de prestigiu.

Geplast a implinit 12 ani de activitate, cunoscand in ultimii ani o dezvoltare puternica prin crearea unei retele eficiente de distributie la nivel national, prin accesibilitatea produselor si contactul permanent cu piata tinta, fiind obiective strategice pentru firma.

Principalele grupe de produse distribuite de Geplast: placi compozite din aluminiu; profile si tabla de aluminiu; paviment compozit pentru terase si deck-uri; placi structurate, compacte si profilate din policarbonat; placi sandwich termoizolante; panouri de usi; glafuri de fereastra din PVC si din aluminiu; accesorii pentru montaj.

 

Alucobond este un panel compozit, cu doua fete din tabla de aluminiu de 0,5 mm, vopsite si lacuite, ambele incleiate permanent chimic si mecanic de un miez de polietilena, aderenta fiind perfecta pe toata suprafata materialului. Aceasta structura confera materialului o rigiditate sporita a suprafetei, rezistenta la indoire, planeitate perfecta, usu­rinta in prelucrare. Lacuirea este garantata  25 de ani la exterior. Miezul de polietilena non-toxic prezinta o buna densitate care imbunatateste semnificativ rezistenta la foc a pano­urilor (foto 1 si 2).

 

Aplicatii

Alucobond are aplicatii din cele mai diverse, cum ar fi: fatade, pereti cortina, acoperisuri, tunele, statii de petrol, spalatorii auto, banci, cladiri de birouri, supermarketuri, totemuri, semne, litere, standuri expozitionale, aplicatii in transporturi si industrie etc.

Geplast pune acum la dispozitie profilele si accesoriile necesare realizarii casetelor de placare (foto 3 si 4).

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 32 – noiembrie 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/11/09/geplast-placi-compozite-din-aluminiu-alucobond/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.