«

»

MARCOM: PW140-7 – excavator pe pneuri ideal pentru spatii mici

Share

Noul excavator pe pneuri Komatsu PW140-7 ofera cea mai buna capacitate de ridicare din clasa sa, intr-o forma compacta, optimizata pentru a lucra in spatii inguste. Cu o raza mica de rotire si avand partea din spate scurta, este perfect pentru spatiile urbane.

PW140-7 este conceput special pentru a lucra sigur si productiv in spatii inguste. Avand spatele compact, ii permite operatorului sa se concentreze asupra lucrarii fara sa isi faca griji din cauza traficului, cladirilor din zona sau altor obstacole. In plus, gabaritul exterior pe roti de numai 2.500 mm asigura o raza de rotire stramta, astfel incat utilajul este usor de manevrat in spatii inguste.

In ciuda dimensiunilor mici la exterior, PW140-7 are o cabina foarte spatioasa cu toate comenzile pozitionate ergonomic. Cabina este montata pe suporti de cauciuc imersati in ulei, ceea ce diminueaza nivelul de zgomot. Aerul conditionat este o dotare standard.

Noul excavator ofera comenzi proportionale pentru toate sistemele hidraulice aditionale. Acestea asi­gura operatorului controlul exact de care are nevoie atunci cand lucreaza cu atasamente precum: foarfeca demolare beton, foarfeca taiere profile metalice, atasament hidraulic pentru spart piloni, graifer cu falci, cupla rapida. Permitand operatorilor sa foloseasca o gama larga de atasamente, sistemele de comanda proportionala fac din PW-140-7 unul dintre cele mai versatile excavatoare compacte disponibile pe piata.

In concordanta cu versatilitatea sa, PW140-7 realizeaza performante extraordinare. Motorul sau puternic, ECOT3, desi este foarte silentios si consuma putin, atinge viteze maxime mari, atat pe supra­fete plate, cat si pe cele inclinate. Dotat cu sistemul hidraulic HydrauMind de la Komatsu, excavatorul PW140-7 are cea mai buna capacitate de ridicare din clasa sa.

PW140-7 este conceput astfel incat sa fie usor intretinut, avand filtre accesibile si ungere centralizata. Nu in ultimul rand, utilajul este echipat standard cu sistemul de monitorizare prin satelit al Komatsu, Komtrax, care simplifica enorm mana­gementul echipamentului.

Pentru mai multe informatii despre excavatorul pe pneuri Komatsu PW140-7, contactati compania Marcom, distribuitorul Komatsu pentru Romania, la telefon: 021-325.21.64; fax: 021-325.21.67; e-mail: office@marcom.ro.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 33 – decembrie 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/12/09/marcom-pw140-7-excavator-pe-pneuri-ideal-pentru-spatii-mici/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.