«

»

SIGURA: Mai ieftin, mai repede, mai bine. Noi solutii pentru instalatiile cu sprinklere

Share

Ritmul din ce in ce mai accelerat in care se construieste in Romania de azi impune utilizarea unor solutii moderne si eficiente, care sa asigure realitatea indemnului de mai sus in toate etapele de realizare ale unei instalatii cu sprinklere, respectiv: proiectarea, alegerea materialelor si a echipamentelor, precum si in etapa de punere in opera a acestora. Solutiile oferite de grupul de firme Sigura se inscriu cu succes pe aceasta linie.

 

Firma noastra, ca reprezentant autorizat in Romania al concernului Tyco – Fire & Building Products Division – cel mai mare producator de sprinklere din lume, ofera atat stagii de formare in utilizarea programului de SprinkCAD®, cat si toate echipamentele necesare realizarii instalatiilor respective (sprinklere, ACS-uri, vane de control si acces, fast-flexuri, couplinguri, hangere etc.) in conditii de calitate maxima, preturi competitive si cele mai reduse durate de executie. Explicatiile urmatoare vor confirma aceste afirmatii.

 

Programul SprinkCAD®Pro II a fost dezvoltat de catre concernul Tyco pentru simplificarea muncii utilizatorilor/proiectantilor din toata lumea care intocmesc proiecte de executie pentru sisteme de stingere cu sprinklere marca Tyco. Asigura facilitati complete de proiectare a instalatiilor cu sprinklere care ruleaza sub variantele Auto CAD 2004-2008, nefiind necesare niciun fel de conversii; de asemenea, permite proiectarea distributiilor generale (asigurand o solutie completa pentru sistemul de tevi), face calculatii hidraulice si produce liste de materiale pentru comenzi, preturi si instalare. Este programul cel mai utilizat pe plan mondial, fiind recunoscut si acceptat de catre toate societatile de asigurari din lume. Utilizarea lui mareste considerabil randamentul proiectantilor.

 

O alta noutate este sistemul de cuplare rapida a tevilor, care inlocuieste complet sudura acestora, oferind avantajul unor reduceri spectaculoase cu 40% a costurilor manoperei de santier si cu aproximativ 65% a duratei de executie, precum si avantaje certe privind simplitatea, curatenia si fiabilitatea solutiei.

In sfarsit, datorita libertatii totale de ampla­sare a capetelor de sprinkler, utilizarea fast-flexurilor (racorduri flexibile pentru sprinklere, utilizabile in plafoanele false) simplifica executia si asigura un aspect estetic superior in toate cladirile de birouri, biblioteci, scoli, spitale etc.

 

Daca adaugam la cele expuse mai sus si faptul ca TYCO – Fire & Building Products Division va ofera cea mai completa gama mondiala de sprinklere, ACS-uri, vane de control si sisteme de suspendare (hangere), dispunand de toate avizele si aprobarile internationale – veti intelege de ce grupul Sigura va poate ajuta sa lucrati MAI IEFTIN, MAI REPEDE, MAI BINE !

O imagine completa asupra intregului spectru de servicii pe care le ofera grupul Sigura o puteti avea accesand site-urile afisate mai jos sau contactandu-i direct pe specialistii nostri.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 33 – decembrie 2007

 

Autor:
arh. Horia Mihai NICOLESCU – director general Sigura Total Fire & Building Engineering SRL

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/12/09/sigura-mai-ieftin-mai-repede-mai-bine-noi-solutii-pentru-instalatiile-cu-sprinklere/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.