«

»

Sisteme de pavaje Leier

Share

V-am prezentat in articolele anterioare diferite momente din activitatea firmei Leier din judetul Alba, comuna Unirea, precum si cateva produse ale acestei unitati de productie.

Acest numar este dedicat prezentarii catorva produse din gama pavajelor fabricate de firma Leier in Romania.

 

Piazza

Prin elementele geometrice de diferite marimi, pietrele de pavaj Piazza dau posibilitatea unei ample manifestari a imaginatiei. Nenumaratele optiuni de variere imbie la realizarea unor noi modele.

Pavajele Piazza reprezinta nu doar o atmosfera, ci, depinzand de modelul realizat, se potrivesc perfect cu ambientul construit in diferite stiluri.

 

Serpentino

Pietrele de pavaj Serpentino sunt unele dintre cele mai cunoscute ca  forma. Pavarea cu acestea se executa usor si repede. Curburile care se imbina perfect asigura o legatura solida, stabila, facand posibila in acelasi timp realizarea diferitelor modele. Prin utilizarea acestor pavaje, se pot obtine suprafete colo­rate, ce incanta privirea.

 

Solido

Pietrele de pavaj Solido se imbina prin legatura dubla, facand fata astfel chiar si solicitarilor foarte puternice. Se pot utiliza si la pavarea intersectiilor, a  statiilor de mijloace de transport in comun, a traseelor pentru biciclisti sau a parcarilor din marile centre comerciale.

 

Euroline

Placile Euroline sunt solutia ideala in cazul aleilor, pietelor, curtilor si strandurilor, fiind recomandata in special pentru trafic pietonal. Fabricate din beton, cu dimensiunea de 40 x 40 x 3,8 cm, cu o paleta larga de culori, confera un stil si o eleganta aparte. Pavarea se poate executa atat pe un teren pregatit, ca in cazul pavajelor clasice, cat si pe un suport de beton, castigand o suprafata rezistenta la inghet, care nu este alunecoasa.

Nu este de neglijat nici usurinta punerii in opera a placilor, ceea ce duce la reducerea timpului de lucru, implicit si a costurilor.

 

Pentru a va convinge ca produsele firmei Leier reprezinta alegerea perfecta pentru a pune in aplicare visele dumneavoastra, va invitam sa  vizitati  standul nostru de la targul Ambient Construct care se va desfasura la Expo Transilvania, din Cluj-Napoca, in perioada 20-24 februarie, 2008.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 34 – ianuarie-februarie 2008Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/02/28/sisteme-de-pavaje-leier/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.