«

»

ACUM COM: Hidro-termoizolatii competitive

Share

Peisajul edilitar din ultimii ani este dominat de ritmul neintalnit pana acum privind constructiile de orice gen care se ridica in mai toata tara.

Firmele de constructii, si, mai ales, cele care ofera materialele necesare executiei cladirilor s-au pus din mers la punct cu cele mai noi, moderne si eficiente produse, tehnologii si servicii utile investitorilor, Bucurestiul dominand pe toate planurile acest complex ansamblu. Una dintre firmele de top care ofera produse competitive este SC Acum Com.

Iata doar doua exemple din categoria hidro-termoizolatiilor, mereu in actualitate si in stransa legatura cu economisirea energiei.

 

Vedag Turbo Roof

Indiferent daca aveti in vedere un proiect nou sau renovarea unor cladiri de locuit sau administrative, hale industriale, depozite, Vedag Turbo Roof va ofera avantaje semnificative fata de un sistem de hidro-termoizolatie uzual. Beneficiati de o punere in opera rapida si curata, datorita proprietatilor autoadezive ale sistemului (lipire la rece cu activare termica).

Sistemul Vedag Turbo Roof are o mare rezistenta la imbatranire si la rupere si prezinta o rezistenta excelenta la foc. Sistemul are un grad de versatilitate deosebit de ridicat si beneficiaza de garantii reale de pana la 15 ani.

 

Terasa verde

Vedag produce si comercializeaza o gama larga de produse hidroizolatoare de inalta calitate si fiabilitate, produse care sunt parte componenta a sistemelor hidroizolatoare Vedag.

Ele includ un domeniu larg de membrane bituminoase de inalta performanta, membrane poliolefinice, amorse si membrane bituminoase.

Unul dintre cele mai performante sisteme este „Sistemul gradina verde (terasa inierbata)“. Le Corbusier spunea in 1923: „Terasa verde este locul preferat al tuturor locatarilor si, in afara de aceasta, reprezinta pentru oras recastigarea terenului construit“.

Astazi, terasele verzi sunt mai actuale ca niciodata. Acest tip de acoperis natural se dezvolta ca un sistem de acoperis al viitorului. Sunt foarte multe avantaje ale sistemului de terasa verde Vedag, unul dintre acestea fiind aspectul ecologic si de tehnica de constructie. In acest mod, se poate returna mediului inconjurator un fragment din natura.

Sistemele Vedag de terase verzi (inierbare) confera siguranta absoluta si sunt garantate pentru o durata de viata extrem de mare.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 35 – martie 2008Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/03/29/acum-com-hidro-termoizolatii-competitive/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.