«

»

Amenajarea spatiilor expozitionale la I.T.C. Brasov

Share

ANTREPRENOR: Lucs SA, Brasov

BENEFICIAR: International Trade Center SA, Brasov

PROIECTANT: L’Image SRL, Brasov

SUBANTREPRENOR: Instalatii Trust SA, Brasov

 

Caracteristici tehnice Si functionale

Extinderea cladirii I.T.C. cu o noua constructie cu regim de inaltime S+P+E, avand suprafata desfasurata totala de 1.554 mp, a fost necesara intrucat spatiile existente nu mai puteau face fata numarului mare de evenimente expozitionale si intalniri de afaceri.

• Noua constructie cuprinde spatii expozitionale ample, birouri si sali de conferinte. La subsol s-au amenajat spatii de depozitare, spatii tehnice si adapostul de protectie civila.

• Constructia este pe cadre din beton armat, cu inchideri nestructurale din zidarie de BCA.

• A fost realizat un luminator monumental, alcatuit din grinzi me­talice curbe cu deschidere de 18 m, tamplarie Al Schuco cu geam termopan reflexiv float. S-a obtinut astfel o suprafata vitrata de 218 mp, care asigura iluminarea naturala, dar si un acoperis deosebit atat ca ima­gine, cat si ca realizare tehnica.

• La parter se afla un hol amplu de primire, spatiile expozitionale (256 mp) si o sala de conferinte (155,7 mp).

• La etajul 1 sunt amplasate birouri si o ampla baterie de grupuri sanitare. Holul scarii se deschide pe o supanta catre spatiile expozitio­nale de la parter.

• La etajul 2 s-a amenajat o sala polivalenta deschisa spre un foaier care face legatura cu terasa amenajata ca spatiu verde ambiental.

• Legatura dintre parter si etaje se face prin intermediul scarii adiacente extinderii si al unui ascensor. La fiecare nivel s-a realizat legatura cu spatiile existente in cladirea I.T.C.

• S-au executat drumuri de acces pietonal si auto si o parcare cu 67 de locuri cu abonament si 74 locuri pentru public.

• Prin lucrarile de buna calitate executate de firma Lucs SA Brasov, a fost realizata o constructie moderna, cu spatii expozitionale de un standard ridicat, ale carei finisaje si dotari tehnologice satisfac cerintele actuale in domeniu.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 35 – martie 2008Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/03/29/amenajarea-spatiilor-expozitionale-la-i-t-c-brasov/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.