«

»

ARCONI STAR: Seriozitate, profesionalism, calitate, promptitudine

Share

Arconi Star SA Constanta este o societate pe actiuni, cu capital integral privat, infiintata in decembrie 1994.

Activand in domeniul constructiilor civile si industriale, bazata pe o echipa manageriala cu experienta, completata cu succes de un colectiv dinamic si bine pregatit profesional, SC Arconi Star SA va sta la dispo­zitie pentru orice tipuri de lucrari in domeniu.

Societatea dispune de toate dotarile si utilajele necesare activitatii competente in constructii, inclusiv de o fabrica moderna debetoane.

Baza de productie, aflata la Midia – Navodari, se intinde pe  o suprafata de 10.000 mp. Aici functioneaza atelierele de constructii din aluminiu, PVC, metal si lemn, magaziile si depozitele de materiale, coloana auto si parcul de utilaje.

Realizarile de pana acum vorbesc de la sine despre capacitatea  de a face fata celor mai dificile si complexe lucrari de constructii-montaj. Solutiile aplicate se adre­seaza tuturor genurilor de obiective de constructii, incepand cu spatiile publice si de agrement, apoi sedii administrative, locuinte particulare etc. Un loc important in domeniul de activitate il ocupa Constructiile industriale. O buna parte dintre ele se desfa­soara la Petromidia.

„Seriozitate, profesionalism, calitate, promptitudine“ aceasta este deviza pentru lucrarile executate.

SC Arconi StarSA are stabilit, implementat si mentine in cadrul societatii un sistem integrat de mana­gement: Calitate – Mediu Sanatate si Securitate in Munca, certificat conform standardelor inte­r­nationale SR EN ISO 9001:2001 (ISO 9001:2000), SR EN ISO 14001:2005 (ISO 14001:2004), OHSAS 18001:2004, si conform legislatiei in vigoare. Produsele realizate la Fabrica de betoane Arconi sunt certificate in conformitate cu standardul international de calitate a betoanelor: SR EN 206–1:2002.

Onorarea cu seriozitate si corectitudine a obligatiilor contractuale, incadrarea in termenele si bugetele lucrarilor fac din SC Arconi Star SA Constanta un partener serios si performant, capabil sa duca la bun sfarsit proiecte complexe, atat printr-o coordonare riguroasa a lucrarilor, cat si prin aducerea acestora la un nivel ridicat de calitate.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 35 – martie 2008Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/03/29/arconi-star-seriozitate-profesionalism-calitate-promptitudine/

1 ping

  1. eu a spus:

    Era directorul Bosca odata la sediul undeva pe calea calarasilor bucuresti am fost sa ma angajez in meseria de instalator la arconi undeva la punctul de lucru pe strada brezoianu bucuresti unde este sediul bogart.Am stat de vorba cu Bosca neam inteles si mia spus sa vin la angajare la sediul din calea calarasilor in aceeasi zi.
    In aceeasi zi mam prezentat la sediul mentionat din bucuresti lam gasit acolo pe directorul bosca si mia zis ca eu grabiti sau repeziti nu angajez si ma facut sa ma duc de pomana pina acolo.
    Cit de serioasa poate sa fie firma asta?
    Oameni buni feritiva de aceasta firma nu va angajati la ei.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.