«

»

BAUMIT: Noul program de chituri pentru rosturi

Share

Alegeti cel mai bun Program!

Aceasta este invitatia directa pentru un Parteneriat de durata, bazat pe respect si incredere, pe care noua echipa de conducere si de marketing Murexin AG din Austria o lanseaza, in Europa si in lume, tuturor celor care – intr-un fel sau altul, direct sau indirect, Beneficiar si Constructor, Arhitect si Inginer, Consultant si Investitor, Distribuitor si Comerciant, Sef de echipa si Meserias – participa la actul de creatie al unei „case“.

In Romania, invitatia este adre­sata tuturor prin intermediul firmei Baumit, care este reprezentant autorizat – Producator si Importator unic – al produselor cu marca Murexin. Deci, in Romania, Murexin este o marca a firmei Baumit.

Reamintesc ca cele doua firme, Baumit si Murexin, fac parte din grupul SIH-Schmid Industrie Holding din Austria, grup specializat in productia si comercializarea materialelor de constructii, cu cifra de afaceri de peste un miliard de euro pe an.

De ce aceasta invitatie foarte directa? Pentru ca cei de la Murexin chiar vor sa convinga ca sunt „Tari in constructii“. Si… intrucat piata materialelor de constructii este foarte galagioasa, fiind asaltata de nenu­ma­rate oferte care mai de care mai tentante – unele doar sub aspectul preturilor, va rugam sa butonati telecomanda si sa va opriti asupra ofertelor serioase, de calitate, cu adevarat profesionale. Una dintre acestea este oferta Baumit – Murexin.

Dintre noutatile Murexin 2008, eu… am ales!

 

Noul program de chituri pentru placaje Murexin

„Fiecare chit cu rostul… lui“

De ce un nou program de chituri? Pentru ca lumea placajelor este din ce in ce mai complexa si variata si pentru ca exigentele Clientilor si ale mediului de exploatare sunt din ce in ce mai inalte.

Apare astfel tendinta normala ca acelasi produs sa indeplineasca, cat mai bine, cat mai multe dintre aceste cerinte.

Am putea spune ca noul program de chituri a fost conceput cu… mult respect:

• respect pentru Calitate = respect fata de Client: produsele sa fie rezis­tente, durabile, usor de curatat si intretinut, „sanatoase“ si, nu in cele din urma, „frumoase“;

respect pentru Mediu – sa fie ecologice, sa nu polueze;

• respect pentru Meserias – sa se lucreze usor, sa nu fie toxice, sa nu irite pielea.

Cu aceasta ocazie, mi-am reamin­tit un alt slogan Murexin.

„Sa vrei mereu cat mai mult – este ceva normal.“

Noile chituri Murexin

Produse. Programul ofera o grupa de 10 produse de top, fiecare cu domeniul lui clar de utilizare. Am putea spune ca fiecare chit are… rostul lui.

Noile chituri sunt produse in Austria, la Fabrica Murexin de la Wiener Neustadt. Au fost testate in laboratoare de specialitate, conform EN 13 888.

Noul chit Murexin pentru placaje „chitul normal“ sau chitul principal, cum vreti sa-i spunem, este un chit de calitate superioara: flexibil, aquastatic (cu efect de perla) si colorat in 25 de nuante, cu utilizare generala – practic la toate tipurile de placaje, la interior si exterior, pentru latimi normale de rosturi: de la 2 la 7 mm.

Numele lui: Mortar de rosturi FM 60/Fugenmörtel FM 60

Sunt prezentate, pe langa FM 60 si celelalte produse specializate, cu caracteristicile lor principale si domeniul de utilizare.

Se poate observa ca, practic, nu este domeniu de utilizare, fara rezolvare.

Culori. In acelasi timp, se poate „admira“ si paleta de culori, completata cu cinci noi culori „la moda“. Exista deci posibilitatea de a crea placaje cat mai artistice, alegand – dupa gust si personalitate – culoarea chi­tului in armonie sau in contrast cu designul si culoarea placilor.

Preturi. Tinand seama de nivelul superior de calitate, preturile sunt foarte atractive. Va puteti convinge consultand Lista de preturi Murexin 2008. Pentru fiecare problema, se poate gasi solutia „optima“.

 

Concluzie

Noul program de chituri pentru rosturi de la Murexin reprezinta o noua abordare – de inalta calitate in domeniu. Mortarul pentru rosturi FM 60 este un chit de clasa superioara – flexibil, aquastatic si colorat, cu utilizare la interior si exterior. Este mai rezistent, mai durabil, se curata si se intretine mai usor si permite exprimarea unor variante de placaj creative si multifunctionale, la preturi atractive. Gama de chituri este completata de produse specializate, astfel incat sa fie acoperite toate domeniile de utilizare – toate tipurile de placaje si medii de expunere. Alegeti cel mai bun program! Va invitam sa intram impreuna in lumea stiintei si artei rosturilor pentru placaje, astfel incat visul sa devina realitate.

Fiecare chit cu …rostul lui!

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 35 – martie 2008

 

Autor:
ing. Mihalache PAUN – Product Manager Murexin, Baumit
RomaniaDaca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/03/29/baumit-noul-program-de-chituri-pentru-rosturi/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.