Panourile termoizolante pentru fatada si acoperis, cu imbinare ascunsa sau vizibila, de la Coilprofil, reprezinta elemente structurale prefabricate destinate constructiilor industriale (depozite, unitati de productie, centrale termice, camere frigorifice), agrozootehnice (grajduri, crescatorii, ateliere), socio-culturale (piscine, patinoare, birouri, sali de sport, locuinte pentru santiere).
Coilprofil produce aceste panouri folosind o tehnologie moderna, intalnita in majoritatea statelor europene, de productie in sistem continuu. Panourile au o structura tip sandwich si folosesc o termoizolatie din polistiren expandat (clasa de combustibilitate C1) sau vata minerala, doua foi de tabla galvanizata si prevopsita, adeziv bicomponent poliuretanic.
Stratul de zinc de 275 g/m2 confera o inalta rezistenta la coroziune.
Pentru profilul exterior, oferim o gama bogata de culori. Culoarea profilului interior este RAL 9002.
Acest produs are o serie de caracteristici avantajoase: este un material cu rezistenta mare, nu se deformeaza, nu permite infiltrarea apei; are densitate omogena, este mult mai usor decat materialele clasice, poate fi montat usor, este produs in grosimi, lungimi si culori diferite, este un material ecologic (polistirenul nu aduce prejudicii mediului sau sanatatii).
Beneficiile utilizarii acestui produs sunt usor de remarcat:
• diminuarea cantitatii de otel sau beton armat din structura de rezistenta;
• micsorarea timpului de executie a constructiei;
• costuri reduse pentru incalzire/ racire;
• lipsa cheltuielilor de intretinere specifice constructiilor din materiale clasice;
• mentinerea pe termen lung a proprietatilor panourilor si, implicit, a constructiei din care fac parte: gradul de izolatie termica, fonica si hidrofuga, aspectul si culoarea, datorita calitatii superioare a materiei prime folosite.
Aceste panouri pot fi dispuse atat orizontal, cat si vertical, si pot fi utilizate in combinatie cu casete sau piese de finisaj, obtinandu-se un design deosebit si o functionalitate foarte buna.
…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 35 – martie 2008
Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Lasă un răspuns