«

»

CONSILIER CONSTRUCT: Proiectul „Supralargire Strada Brasov“

Share

Consilier Construct, societate avand ca obiect principal de activitate proiectarea, consultanta si asistenta tehnica in domeniul constructiilor civile si industriale, isi desfasoara activitatea atat pe plan intern, cat si pe plan extern, in stransa corelare cu strategia de dezvoltare a pietei serviciilor si se adapteaza permanent cerintelor impuse de integrarea Romaniei in Uniunea Europeana. Societatea utilizeaza programe moderne de proiectare cu tehnica de calcul adecvata si personal de inalta calificare, beneficiind in acelasi timp de un management curajos si eficient.

 

Din 1995 de cand a fost infiintata, pana in prezent, organizatia privata Consilier Construct a cucerit progresiv piete din diferite sectoare ale constructiilor, impunandu-se ca un furnizor reputat de servicii profesio­niste si, de la an la an, tot mai diversificate. In ultimii ani, nume­roase proiecte – cu finantare natio­nala, europeana si internationala – care au avut ca principal obiectiv proiectarea, consultanta, asistenta tehnica sau protectia mediului, s-au derulat sub sigla Consilier Construct, cu cele mai bune rezultate.

Un proiect realizat la nivel national, solicitat de catre Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) pentru a fluidiza traficul este Supralargirea Strazii Brasov pana la Soseaua Alexandriei cu Pasaj rutier la intersectia Strazii Brasov cu Bulevardul Ghencea. Pentru beneficiarul PMB, Consilier Construct a realizat studiul tehnic de fezabilitate, studii geotehnice si topografice, proiectarea, studiul de impact asupra mediului, documentatia pentru devize si acorduri, planul urba­nistic zonal. Studiul de fezabilitate cuprinde o abordare urbanistica integrata in contextul coordonarii cu reteaua de strazi a municipiului Bucuresti corelat cu planul urbanistic general al municipiului Bucuresti, pe baza normelor tehnice in vigoare. Dimensionarea sistemului rutier este realizata prin luarea in considerare a urmatorilor factori: grosimea sistemului existent si starea acestuia, determinarile capacitatii portante a sistemului rutier existent, estimarile traficului pentru urmatorii 15 ani si executia de casete edilitare.

Consilier Construct a fost si este, pe parcursul a peste un deceniu de existenta, o prezenta vie, activa si prestigioasa in viata economica a tarii, in implementarea si asigurarea tehnologiilor noi in domeniul constructiilor.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 35 – martie 2008Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/03/29/consilier-construct-proiectul-supralargire-strada-brasov/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.