«

»

INJECTOFORAJ: Consolidarea terenurilor si a fundatiilor cu masini specializate

Share

Injectoforaj este o societate romano-italiana, infiintata in anul 2003, cu capital integral privat, orientata catre un domeniu modern, dar putin exploatat profesional in tara noastra: consolidarea terenurilor si a fundatiilor cu masini specializate. In calitate de importator unic, Injectoforaj furnizeaza masini pentru foraj produse de firma italiana Comacchio. De asemenea, importa utilaje second-hand, le reconditioneaza si le pune in vanzare la preturi atractive, beneficiind de o experienta vasta a personalului specializat in santierele de profil, din Italia si Elvetia. Cu ajutorul specialistilor instruiti si in fabrica din Italia, Injectoforaj acorda asistenta tehnica permanenta si service tuturor clientilor sai.

 

Injectoforaj este unic importator pentru tara noastra al utilajelor de foraj si al accesoriilor inerente activitatii de foraj, produse de firme cu prestigiu in acest domeniu:

Comacchio SRL Drilling & Foundation Equipment Specialist  produce utilaje hidraulice de foraj pentru consolidari, micropiloti (Ø100 – Ø300), piloti (Ø400 – Ø600), fundatii speciale, geotermie, sondaje geotehnice, jet-grouting, foraje puturi de apa.

Dai Prà SRL produce sisteme de injectii (injectoare, ames­teca­toare, amestecatoare – agitatoare), packere, pompe.

Carandina SRL produce orice tip de echipament pentru foraj la cererea clientului (sape, tubaje, elice continue, sisteme CFA, bucket pana la Ø2.000, carotiere, trasdutoare, racorduri, hopper, ciocane, coroane, friction welded drill rods.

FGS Drill SRL produce prajini de foraj, ciocane fund de gaura, amortizoare, racorduri api si special in otel 42 CrM04.

Geomarc SRL produce triconuri, trilame, pompe, sisteme de foraj rotopercutoare pentru carotaje si probe ambientale, prajini sudate si prajini wire line, coroane.

Inteso SRL produce vibratoare, vibro infisori;

Geomisure SRL produce instrumente pentru monitorizarea lucrarilor de sub sol;

Ripmec SRL produce piese de uzura pentru masini de foraj (bacuri, grief, sape s.a.);

Ciancaleoni SRL furnizeaza utilaje si materiale de foraj second-hand, trivele telescopice, masini de foraj pentru diametre mari (Ø1.200).

Incepand cu anul 2006, Injectoforaj desfasoara si activitatea de executie micropiloti (Ø200 – Ø300) si piloti de mici dimensiuni (Ø400 – Ø600 ) in sistemul CFA. Din aprilie 2008, societatea va executa piloti de pana la Ø900. Pentru executia micropilotilor, se utilizeaza masini MC1500. Aceste masini au fost concepute si realizate pentru a da un randament foarte ridicat. Structura lor robusta de baza permite montarea unui mast (catarg) cu o cursa utila de 16 m – ce poate fi extins, la 30 m inaltime, cu un prelungitor pentru jet-grouting. Aceste caracteristici asigura executia forajelor de mare adancime cu pasaj mic sau cu incarcare semiautomata a prajinilor. Caruciorul- extractor permite, printre altele, o usoara si rapida extragere a tuburilor de foraj fara folosirea troliului sau a altor sisteme mai putin practice.

Tabloul de comanda este de tip hidraulic proportional servo-asistat; situat in pozitie usor identificabila, confera masinii siguranta si mane­vrabilitate buna.

Fiabilitatea si securitatea sunt garantate de componentele de cali­tate ale utilajului si de res­pectarea cerintelor esentiale de siguranta, prevazute in directivele Comunitatii Europene.

Pentru executarea pilotilor Ø600 – Ø900 se va utiliza MC3000, masina de noua generatie care va intra in dotarea societatii in aprilie 2008.

Societatea Injectoforaj furni­zeaza clientilor sai consultanta, asistenta tehnica, service atat pentru utilaje noi, cat si second-hand in termen de 24 h.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 35 – martie 2008Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/03/29/injectoforaj-consolidarea-terenurilor-si-a-fundatiilor-cu-masini-specializate-2/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.