«

»

Marcom va asteapta la Construct Expo Utilaje

Share

Utilajele de constructii se pregatesc de expozitie. Marcom, cel mai mare distribuitor de echipamente industriale si de constructii din Romania, va asteapta in perioada 9-13 aprilie la Construct Expo Utilaje 2008 cu cel mai mare stand.

 

Evenimentul, aflat la a doua editie, este organizat de Romexpo si este deosebit de important pentru piata constructiilor din Romania, fiind singura expozitie nationala dedicata exclusiv utilajelor de constructii.

Distribuitor autorizat pentru companii de top, cu traditie si renume la nivel mondial, Marcom va expune o gama completa de utilaje pentru constructii, produse de partenerii sai Komatsu, Potain, Grove, Sennebogen, Indeco, Mantovanibenne.

La standul nostru vor putea fi vazute cele mai noi modele de buldoexcavatoare, excavatoare, buldozere, incarcatoare frontale, basculante, macarale, automa­carale, stivuitoare, precum si o multime de atasamente de lucru ce pot fi montate pe aceste utilaje.

Nu vor lipsi de la standul Marcom cele mai bune oferte de finantare cele mai bune de pe piata.

Va asteptam sa ne vizitati!

Echipa Marcom

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 35 – martie 2008Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/03/29/marcom-va-asteapta-la-construct-expo-utilaje/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.