«

»

SKAKO COMESSA: Solutii traditionale adaptate cerintelor viitoare

Share

Scopul principal al Skako este sa dezvolte solutii adaptate cerintelor viitoare, sa indeplineasca nevoile individuale ale clientilor si, in acelasi timp, sa intareasca pozitia sa pe piata, tel  ce poate fi atins printr-un inalt grad de cunoastere, flexibilitate si intelegere a situatiei actuale a clientilor.

Clientii contacteaza Skako Comessa pentru sfaturi, lucru care rezulta deseori in recomandarea solutiilor netraditionale. Atunci cand vine vorba despre manipularea materialului, Skako Comessa gandeste inovator, avand multi ani de experienta in solutionarea problemelor complexe ale industriei de procesare.

 

Echipamentul vibrator Skako Comessa reprezinta solutia necesara si eficienta pentru numeroase probleme din industriile de procesare precum:

• alimentarea echipamentelor de spargere a pietrei si a morilor in cariere si mine;

• descarcarea vagoanelor de tren;

• dozarea pietrei, a pietrisului, a minereului si a mineralelor din combinatele metalurgice si din industria chimica;

• incarcarea, sortarea si transpor­tarea zaharului, a mazarii si a morcovilor in cadrul industriei alimentare;

• desfacerea cuielor, a suruburilor si a altor materiale incalcite;

• incarcarea cuptoarelor de topire, transportarea si curatarea produ­selor turnate, precum si racirea si transportul nisipului in uzinele metalurgice;

• transportul si distributia de sinter si de deseuri in uzinele de incinerare a deseurilor;

• evacuarea, sortarea si indepartarea prafului de pe toate tipurile de solide in fabrici de ciment sinterizat si in mine de pietris.

Exista, asadar, multe exemple, cu noi aplicatii.

Echipamentul vibrator poate manipula majoritatea materialelor, de la pudra si pana la cele mai mari blocuri de piatra, fara deseuri sau pericol pentru mediul inconjurator si cu minimum de uzura.

Toate materialele in vrac, cu o densitate mai mare de 0,3 t/m3 si cu un unghi de asezare intre 600 si 200, pot fi manipulate fara probleme la temperaturi de la -30 0C pana la mai multe sute de grade C.

Skako Comessa a ajuns sa rezolve problemele simple, iar, cateodata, si pe cele imposibile…

Ca specialisti in vibratiile controlate, Skako Comessa ofera alimentatoare vibratoare, transportatoare vibratoare si site vibratoare, fie ca echipament standard, fie ca solutii adaptate cerintelor clientilor.

In multe cazuri, echipamentul din programul standard poate rezolva chiar si probleme foarte complicate. Totusi, daca se impune o solutie mai specializata, firma poate dezvolta si echipamente construite la comanda, in stransa colaborare cu clientul.

Skako Comessa ofera una dintre cele mai complete tehnologii de echipamente vibratoare care pot fi combinate, formand un proces complet de manipulare, sau pot fi parte dintr-un proces deja existent.

Prin utilizarea vibrarii, produsele firmei Skako Comessa prezinta numeroase avantaje cum ar fi:

• uzura minima a materialelor si echipamentului;

• siguranta maxima la manipulare;

• nedegradarea materialelor;

• costuri reduse de intretinere;

• poluare redusa a mediului inconjurator.

De-a lungul timpului, produsele Skako Comessa si-au dovedit fiabili­tatea, calitatea acestora fiind recu­noscuta si apreciata de clienti precum: Italcementi Group, Holcim, Société National Industrielle et Minière, Lafarge, Mittal Iron and Steel, Group Arcelor, Peugeot-Citroën, PSA Group, Renault Trucks, Groupe Chimique Tunisien, Saint–Gobain.

Pentru a afla mai multe informatii despre Skako Comessa si produsele realizate de aceasta, vizi­tati, in perioada 09-13 aprilie 2008, standul firmei din cadrul targului Construct Expo Utilaje.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 35 – martie 2008Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/03/29/skako-comessa-solutii-traditionale-adaptate-cerintelor-viitoare/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.