«

»

TOPANEL: Luminatoare din policarbonat

Share

Introduse in portofoliu in al doilea semestru al anului trecut, luminatoarele din policarbonat Easy Roof si Greca Tec au avut deja un aport de 5% in cifra de afaceri inregistrata de Topanel in 2007.

Conform declaratiilor dlui Gabriel Voicu – director de vanzari, aceste produse vor sustine o crestere de 20% a cifrei de afaceri in anul curent: „Am incheiat anul 2007 cu o cifra de afaceri de aproximativ cinci milioane de euro. Pentru 2008 ne-am propus majorarea veniturilor cu 30%, avand in vedere sporirea vanzarilor de policarbonat care vor sustine o majorare de 20%, restul de 10% fiind obtinut din cresterea cotei de piata pe segmentul panourilor termoizolante. Alaturi de cresterea vanzarilor, avem in vedere realiza­rea, in zona Autostrazii Soarelui, a unui nou spatiu care va include depozitele si birourile din Capitala”.

Oferta ampla (panouri termoizo­lante, usi industriale si antifoc, elemente de tinichigerie si sanitarizare), calitatea produselor si seriozitatea cu care trateaza fiecare beneficiar in parte au adus compania in pozitia de furnizor al unor solutii complete pentru constructia de hale industriale si spatii comerciale.

Realizarile importante ale companiei din anul trecut includ livrari importante pentru fabrica Hamé, depozitele Depo Com, doua dintre hipermarketurile Minimax Discount din Brasov, depozitele Alcedo etc.

In luna martie, compania Topanel este prezenta la Construct Expo Antreprenor, unde va expune alaturi de luminatoarele din policarbonat si noutati din gama panourilor termoizolante: panoul zootehnic destinat cu precadere constructiilor de ferme de animale si panoul cu spuma poliuretanica de 35 mm grosime.

Pentru cei interesati de constructia de spatii de productie, spatii de birouri sau malluri comer­ciale, specialistii Topanel vor oferi toate informatiile necesare la standul 009 din Pavilionul Central al Romexpo.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 35 – martie 2008Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/03/29/topanel-luminatoare-din-policarbonat/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.