«

»

ALUPROF: Produse complementare sistemelor din aluminiu

Share

Datorita cererii din ce in ce mai mari a constructorilor, dar si a beneficiarilor de produse complementare sistemelor din aluminiu (usi, ferestre, pereti cortina etc.), Aluprof System Romania doreste sa vina in intampinarea solicitarilor clientilor sai.

In acest scop, firma promoveaza si distribuie produse care, impreuna cu cele traditionale oferite de societatea noastra, vor infrumuseta si vor face mai utile si mai placute cladirile realizate.

 

Aceste produse noi se adreseaza atat lucrarilor cu destinatie de locuinte sau spatii comerciale, cat si cladirilor de birouri. Prin distribuitorii sai sau direct din depozitul din Popesti Leordeni, firma Aluprof Romania pune noile produse la dispozitia colaboratorilor sai, in cel mai scurt timp si la cele mai atractive preturi. Unele dintre aceste produse sunt cunoscute sectorului constructiilor, altele fiind comercializate in premiera pe piata romaneasca.

In principal, acestea sunt sisteme de umbrire, care se aplica atat in interiorul, cat si exteriorul peretilor cortina, avand actionare manuala sau electrica, cu posibilitatea de a fi integrate intr-un sistem informatic centralizat al cladirii.

Storurile exterioare schimba estetica obiectivelor pe care sunt montate, oferindu-le un caracter modern si interesant. Posibilitatea alegerii sistemului de manevrare si control, dar si utilizarea unor senzori pentru vreme fac ca aceste sisteme de umbrire sa fie din ce in ce mai solicitate. Mai mult, toate componentele acestor storuri sunt executate din materiale cu durata mare de viata, rezistente la conditiile atmosferice.

Din categoria sistemelor de umbrire care vor fi comercializate de catre firma noastra fac parte si marchizele, de diferite forme si culori, actionate electric sau mecanic, perfect adaptabile la orice tip de locuinta sau spatiu comercial.

Pe langa faptul ca ofera o foarte buna protectie impotriva razelor solare, aceste produse sunt estetice, usor de montat si sunt destinate umbririi atat a suprafetelor de mici dimensiuni, cat si a celor de mare intindere. Energia solara care patrunde in interiorul locuintelor protejate de aceste sisteme de umbrire este foarte redusa.

Nu numai locuintele sau cladirile de birouri pot beneficia de aceste sisteme de umbrire, ci si terasele sau restaurantele. Avand in vedere ca sezonul cald se apropie si terasele mai mici sau mai mari, dar si restaurantele vor fi invadate de persoane dornice sa scape de caldura dogoritoare a verii, utilizarea acestor sisteme va asigura un plus de eleganta si va atrage cat mai multi clienti. Acestea sunt disponibile in diferite culori si modele care se integreaza in ansamblul obiectivului, pot fi aplicate foarte usor si ofera, in acelasi timp, personalitate acestuia.

Un alt produs foarte utilizat la mai toate tipurile de cladiri, pe care urmeaza sa il oferim pe piata romaneasca a constructiilor il constituie placile din aluminiu compozit de 4 mm sau 6 mm, de diferite forme, culori si texturi.

Chiar daca este vorba de constructii noi, de reabilitarea unora deja existente sau de protejarea unor pereti ai locuintelor, placile din aluminiu compozit sunt foarte practice, usor de montat, intr-un timp relativ scurt, operatiunea putand fi executata indiferent de vreme.

Suntem convinsi ca, datorita cali­tatii lor ireprosabile, a pretului deosebit de atractiv, dar si a utilizarilor lor multiple, toate aceste produse noi vor echipa, in timpul cel mai scurt, cladirile realizate cu sisteme de tamplarie Aluprof, asigu­rand o arhitectura deosebita si oferind confort  beneficiarilor.

Pentru orice detalii tehnice va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail si va asteptam cu placere la depozitul din Popesti Leordeni, strada Taberei, nr. 1A.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 36 – aprilie 2008

 

Autor:
ing. Alexandru BURCEA – Aluprof System RomaniaDaca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/04/30/aluprof-produse-complementare-sistemelor-din-aluminiu/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.