«

»

CONEXVIL: Pe meterezele concurentei!

Share

Prestigiul unei firme din ramura constructiilor este creat, dezvoltat si consolidat in raport cu rezultatele palpabile puse in evidenta de lucrarile executate la obiectivele comandate de investitori. Reusitele in acest sens, daca sunt reusite, nu pot fi obtinute decat prin potential tehnico-economic, organizare si, mai ales, executie.

In economia de piata in care functioneaza aceste firme de constructii,concurenta este parametrul care le triaza si le poate mentine sau nu in competitia acerba pentru supravietuire.

Asa s-au format si exista si in tara noastra societati capabile sa execute, la timp si de calitate, lucrari de constructii dintre cele mai diverse in raport cu destinatia lor finala (unitati productive, comerciale, spatii cuprinse in ansambluri de birouri, sedii financiar-bancare, complexe rezidentiale etc.).

 

Una dintre ele – Conexvil Ramnicu Valcea – care s-a afirmat in ultimul deceniu, se recomanda a fi capabila sa puna in opera lucrari de anvergura pe plan local sau in alte zone ale tarii.

Acest lucru a fost posibil pentru ca valorificandu-si potentialul tehnic, tehnologic si logistic poate asigura o gama foarte mare de lucrari cum ar fi:

• constructii industriale metalice si din beton armat;

• reparatii si reparatii capitale la cladiri;

• cladiri de locuit, ocrotirea sana­tatii, asistenta sociala, social-administrative;

• constructii pentru comert, afaceri si depozitare.

O alta gama o reprezinta lucrarile de alimentare cu apa si canalizare, pentru care se folosesc materiale moderne, respectiv tevi din polietilena pentru alimentare cu apa si PVC pentru canalizare; lucrari de instalatii sani­tare si termice interioare, inclusiv incalzire prin pardoseala pentru care se folosesc tevi din polipropilena si tevi din cupru.

De asemenea, Conexvil Ramnicu Valcea confectioneaza si monteaza tamplarie din aluminiu, din PVC, panouri Alukobond si termoizolante pentru fatade.

Acestora li se mai adauga executarea lucrarilor de sudura prin electrofuziune a tevilor din polipropilena, montarea peretilor si tavanelor din pano­uri tip Rigips, executarea si montarea balustradelor de inox.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 36 – aprilie 2008Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/04/30/conexvil-pe-meterezele-concurentei/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.