«

»

CONSILIER CONSTRUCT: Reconstructia ecologica a amenajarii agricole Sulina

Share

Consilier Construct, societate avand ca obiect principal de activitate proiectarea, consultanta si asistenta tehnica in domeniul constructiilor civile si industriale, isi desfasoara activitatea atat pe plan intern, cat si pe plan extern, in stransa corelare cu strategia de dezvoltare a pietei serviciilor si se adapteaza permanent cerintelor impuse de integrarea Romaniei in Uniunea Europeana. Societatea utilizeaza programe moderne de proiectare, cu tehnica de calcul adecvata si personal de inalta calificare, beneficiind in acelasi timp de un management curajos si eficient.

 

Din 1995, de cand a fost infiintata, pana in prezent, organizatia privata Consilier Construct a cucerit progresiv piete din diferite sectoare ale constructiilor, impunandu-se ca un furnizor reputat de servicii profesioniste si, de la an la an, tot mai diversificate. In ultimii ani, numeroase proiecte – cu finantare natio­nala, europeana si internationala – care au avut ca principal obiect proiectarea, consultanta, asistenta tehnica sau protectia mediului, s-au derulat sub sigla Consilier Construct, cu cele mai bune rezultate.

Un proiect realizat la nivel national, solicitat de catre Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii Tulcea, este Reconstructia ecologica a Amenajarii agricole Sulina, judetul Tulcea. Pentru investitorul ARBDD, Consilier Construct a elaborat, in perioada 2006-2007, studiul de fezabilitate sustinut de studiile de teren (topo-geo, hidrologice) si studiul de evaluare a impactului. In anul 2008, Consilier Construct a inceput executia proiectului tehnic (documentatia pentru licitatia si executia lucrarii, ca­ie­tul de sarcini) si a detaliilor de executie. Obiectivul general al proiectului este extinderea habitatelor acvatice pentru speciile de flora si fauna prin restaurarea zonelor umede. Reconstructia ecologica a asezarii geografice Sulina consta in ameliorarea unui dezechilibru ecologic, determinat de deteriorarea proceselor naturale si a interrelatiilor complexe existente intre vietuitoare si mediul lor de viata, respectiv intre individ, populatie sau comunitate si mediul inconjurator.

Adaptarea solutiilor tehnice la nivelul cerut de investitor, armonizarea solutiilor tehnice cu legislatia in vigoare din Romania, dar si apropierea de conditiile impuse prin legislatia europeana, toate acestea, in ansamblu, reprezinta elemente care arata ca, prin tot ce face, compania Consilier Construct contribuie activ la crearea unui mediu competitiv si calitativ pe piata serviciilor de consultanta si proiectare in constructii. „La Consilier Construct, consideram o datorie morala sa ne extindem orizonturile cu fiecare proiect pe care-l ducem la bun sfarsit. Fiecare lucrare este privita ca o provocare si este tratata cu atentie, diligenta si profesionalism. Dorim sa cream un brand puternic, sa-l impunem pe piata internationala a serviciilor si sa facem Europa mandra de noi“, a precizat domnul Bogdan Vintila, presedintele prestigioasei firme.

Consilier Construct a fost si este, pe parcursul a peste un deceniu de existenta, o prezenta vie, activa si eficienta in viata economica a tarii, in implementarea si asigurarea tehnologiilor noi in domeniul constructiilor.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 36 – aprilie 2008Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/04/30/consilier-construct-reconstructia-ecologica-a-amenajarii-agricole-sulina/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.