«

»

ELMAS: Noile modele de electrostivuitoare Linde cu furca retractabila

Share

Elmas Brasov, in calitate de unic importator de stivuitoare noi Linde, va asigura accesul la ultimele noutati din domeniu.

Linde Germania a adaugat gamei de electrostivuitoare cu furca retrac­tabila si varianta echipata cu anvelope superelastice, modelele R14G-R20G. Aceste stivuitoare pot fi utilizate atat in mediu exterior (de exemplu pe suprafete umede) cat si in interior, pentru sarcini de 1,4, 1,6 si 2 tone. Sunt ideale pentru aplicatii din sectorul materialelor de constructii unde, de obicei, depozitarea marfurilor se face in mediu exterior, dar pot fi utilizate cu succes si in sectorul industrial/comercial, facili­tand activitatile de incarcare/des­carcare a marfurilor pe rampe.

Combinatia dintre cauciucurile superelastice montate pe rotile de incarcare si cele solide care echi­peaza rotile de conducere creeaza un confort sporit.

Noile modele dezvoltate de Linde va ofera multe beneficii. O solutie ingenioasa a fost creata pentru reducerea socurilor aparute la compartimentul de conducere, in momen­tul rularii stivuitorului pe suprafete denivelate. Acest fapt conduce la o manipulare eficienta a utilajului si reduce vibratiile asupra operatorului. Structura metalica robusta a stivu­itorului protejeaza operatorul, motorul si sistemul de comanda, asigurand in acelasi timp un acces facil la componente pentru desfasurarea acti­vitatii de servisare.

Electrostivuitoarele sunt, de asemenea, echipate si cu un nou display digital, care afiseaza operatorului toate informatiile importante ale utilajului.

Caracteristici tehnice principale:

• inaltime de ridicare 7,455 mm;

• viteza de ridicare 0,66 m/s;

• accele­ratie pana la 12,5 km/ora;

• motor electric de ridicare de 14 W.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 36 – aprilie 2008Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/04/30/elmas-noile-modele-de-electrostivuitoare-linde-cu-furca-retractabila/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.