«

»

HITRO: Autobetoniere Silla

Share

Autobetoniera este o masina independenta, o statie de beton mobila, ea incarcandu-se singura – fabricand, transportand beto­nul si turnandu-l acolo unde masinile traditionale nu pot ajunge. Sasiul arti­culat, special adaptat pentru terenurile accidentate, ofera o stabi­litate maxima. Cele 4 roti motrice permit manevrarea utilajului in conditiile cele mai dificile.

Cutia de viteze mecanica sau hidrostatica ofera o manevrabilitate crescuta masinii si o viteza maxima de mars de 25 km/h.

Incarcatorul tip graifer incarca rapid si usor un volum constant de material. Impreuna cu sasiul articulat, poate incarca in spatii restranse, cu utilajul stationar, evitand astfel uzura transmisiei. Incarcatorul poate fi echipat si cu un sistem modern de cantarire a materialelor inerte, dotat cu imprimanta, pentru dozarea exacta a componentelor betonului.

Apa pentru beton se introduce in bena din rezervorul propriu sau din orice alta sursa, cu ajutorul unei pompe puternice de apa. Sistemul de filtre permite utilizarea oricarei surse externe de apa, murdara sau curata. Sistemul este dotat si cu un apometru pentru o dozare exacta a apei necesare la prepararea betonului.

Postul de comanda rotativ, servo­directia cu inversor de sens, comenzile intuitive si usor de folosit cresc viteza de incarcare a agregatelor, transportul si descarcarea betonului.

Motorizarile Diesel cu racire pe aer fac autobetonierele utili­zabile in orice conditii de mediu, oferind o plaja de temperaturi de lucru intre –30 0C si +50 0C.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 36 – aprilie 2008Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/04/30/hitro-autobetoniere-silla/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.