«

»

HITRO: Pompa de beton mobila B100S

Share

B100S este o unitate de pompare mobila, complet hidraulica, cu reglare progresiva a debitului si a presiunii de pompare. Ea este utilizata in consolidari structurale (torcret si spritz-beton), pompari si turnari de beton, aplicare de mortare, sape si tencuieli.

 

Componentele cheie ale acestei pompe sunt rotorul excentric din otel si statorul din cauciuc rezistent la abraziune. Rotorul se roteste in stator si, datorita geometriei celor doua componente, se creeaza camere mobile ce aspira si imping materialul. In timpul miscarii circulare, rotorul deschide si inchide alternativ si progresiv camerele, debitul pompei fiind direct proportional cu viteza de rotatie.

Noul motor Diesel Lombardini LDW 2204 – caracterizat printr-un consum orar mic – asigura o putere suficienta centralei hidraulice pentru o functionare la parametrii optimi ai pompei. Comenzile sunt simple si usor de folosit, tabloul de comanda al motorului fiind echipat cu o multitudine de martori pentru a asigura o functionare continua si fara probleme.

Pompa B100S este echipata si cu un compresor biciclic de 400 l/min. pentru tencuit si curatarea tubulaturii. Optional, se poate monta si o pompa pentru accelerant de priza – foarte utila la spritz–beton, aceasta fiind sincronizata cu pompa de beton, pentru introducerea exacta a cantitatii de acce­lerant necesare in functie de debitul pompei de beton.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 36 – aprilie 2008Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/04/30/hitro-pompa-de-beton-mobila-b100s/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.