«

»

INJECTOFORAJ: Consolidarea terenurilor si a fundatiilor cu masini specializate

Share

Injectoforaj este o societate romano-italiana, infiintata in anul 2003, cu capital integral privat, orientata catre un domeniu modern, dar putin exploatat profesional in tara noastra: consolidarea terenurilor si a fundatiilor cu masini specializate. Societatea, in calitate de importator unic, furnizeaza masini pentru foraj ale producatorului italian Comacchio. De asemenea, firma importa utilaje second hand, le reconditioneaza si le pune in vanzare la preturi atractive, beneficiind de experienta vasta a personalului specializat in santierele de profil din Italia si Elvetia. Cu ajutorul specialistilor instruiti si in fabrica din Italia, Injectoforaj acorda asistenta tehnica permanenta si service tuturor clientilor sai.

 

Injectoforaj este importator pentru tara noastra de utilaje de foraj si accesorii inerente activitatii de foraj pentru firme cu prestigiu in acest domeniu:

Comacchio SRL Drilling & Foundation Equipment Specialist – produce utilaje hidraulice de foraj pentru consolidari, micropiloti (Ø100-300), piloti (Ø400-600-900), fundatii speciale, geotermie, sondaje geotehnice, jet-grouting, foraje puturi de apa;

Comacchio Ind. SRL este pe locul I in lume ca producator de masini de foraj de diametru mic si mediu, cu un numar de 215 utilaje produse in 2007 si cu 250 de utilaje prevazute pentru anul 2008.

Comacchio ocupa locul I in clasamentul mondial si pentru varietatea modelelor de utilaje, cu numeroase brevete privind componentele, ceea ce dovedeste atentia concreta acordata cerintelor pietei, in general, si a fiecarui utilizator, in particular. Comacchio este prezenta cu reprezentante in 16 tari in lume.

Dai Pra SRL produce sisteme de injectii (injectoare, amestecatoare, amestecatoare-agitatoare), packere, pompe;

Carandina SRL produce orice tip de echipament pentru foraj, la cererea clientului: sape, elice continue, sisteme CFA, bucket pana la Ø2000, carotiere, trasdutoare, racorduri, hopper, friction welded drill rods;

F.G.S. Drill SRL produce prajini de foraj, ciocane fund de gaura, amortizoare, racorduri api si speciale, in otel 42 CrM04;

Geomarc SRL produce pompe, sisteme de foraj rotopercutoare pentru carotaje si probe ambientale, prajini wire line, coroane;

Inteso SRL produce vibratoare, vibro infisori;

Geomisure SRL produce instru­­mente pentru monitorizarea lucrarilor de subsol;

Ripmec SRL produce piese de uzura pentru masini de foraj (bacuri, griefuri, sape s.a.);

Ciancaleoni SRL furnizeaza utilaje si materiale de foraj second hand, trivele telescopice, masini de foraj pentru diametre mari (Ø1200).

Incepand cu anul 2006, societatea Injectoforaj desfasoara si activitatea de executie micropiloti (Ø200-300 ) si piloti de mici dimensiuni (Ø400-600) in sistemul CFA. Din aprilie 2008, societatea Injectoforaj va executa piloti de pana la Ø900. Pentru executia micropilotilor se utilizeaza masini MC1500. Aceste masini au fost concepute si realizate pentru a da un randament foarte ridicat. Structura lor robusta de baza permite montarea unui mast (catarg) cu o cursa utila de 16 m, care poate fi extins la 30 m inaltime cu un prelungitor pentru jet-grouting. Aceste caracteristici asigura executia forajelor de mare adancime cu pasaj mic sau cu incarcare semiautomata a prajinilor. Caruciorul-extractor permite, printre altele, o usoara si rapida extragere a tuburilor de foraj fara folosirea troliului sau a altor sisteme mai putin practice. Tabloul de comanda este de tip hidraulic proportional servo-asistat; situat in pozitie usor identificabila, confera masinii siguranta si manevrabilitate buna. Fiabi­litatea si securitatea sunt garantate de componentele de calitate ale utilajului si de respectarea cerintelor esentiale de siguranta, prevazute in directivele Comunitatii Europene.

Pentru executarea pilotilor Ø600 -900 se va utiliza MC3000, masina de noua generatie, care va intra in dotarea societatii in aprilie 2008.

Societatea Injectoforaj furnizeaza clientilor sai consultanta, asistenta tehnica, service atat pentru utilaje noi cat si second hand, in termen de 24 h.

Prezent din 2004 la Construct Expo Utilaje, Injectoforaj va asteapta si la editia 2008, pe aleea principala.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 36 – aprilie 2008Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/04/30/injectoforaj-consolidarea-terenurilor-si-a-fundatiilor-cu-masini-specializate-3/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.