«

»

LEIER: Produse si solutii inovatoare la Targul International Ambient Construct din Cluj-Napoca

Share

Firma Leier a participat cu succes la editia din acest an a Targului international specializat in constructii, Ambient Construct. Targul, organizat intre 20-24 februarie 2008 de catre Expo Transilvania Cluj-Napoca, a avut mai multe tematici, cum ar fi: structuri si protectia constructiilor civile si industriale, drumuri, poduri; finisaje interioare si exterioare, protectii, placaje; tamplarie si vitraje; masini si utilaje, echipamente, scule si dispozitive pentru constructii; servicii specifice.

 

Firma Leier a prezentat publicului interesat o gama larga de materiale de constructii din beton – oferind alternative noi la produsele tradi­tionale din caramida ceramica si, nu in ultimul rand, solutii inovatoare in domeniul constructiilor.

Astfel de materiale de constructii au fost elementele pentru fundatii din betoncare, dupa betonarea ulterioara, constituie un zid din beton armat, respectiv pilon, fara a fi nevoie de cofrarea cu lemn. Aceste elemente reduc semnificativ costurile, iar ceea ce este foarte important, scurteaza timpul de executie a lucrarilor.

De asemenea, anul acesta a fost prezentat si sistemul de plansee Leier, care se poate utiliza la constru­irea caselor particulare, a institu­tiilor sani­tare, de invatamant si a cladirilor industriale. Sistemul este corespunzator pentru construirea planseelor deasupra pivnitelor, a celor care delimiteaza etajele si a planseelor acoperisului. Dupa planurile tehnice este foarte usor de realizat balconul sau loggia, cu ajutorul grinzilor din sistem si a armarii. Alte avantaje se pot obtine la realizarea deschiderii in planseu, a golurilor pentru tevile care traverseaza grinda si a cuplajului scarilor.

Produsele de canalizare Leier au avut un mare succes in cadrul expozitiei. Elementele de constructie subterana Leier urmaresc moderni­zarea si accelerarea constructiei sistemelor de canalizare. Produsele sunt elemente ale conductelor subterane fara suprapresiune, corespund cerintelor de construire a sistemelor de canalizare pentru drenajul apei menajere sau rezi­duale, cat timp compozitia chimica a acestora nu afecteaza structura si materialul tuburilor si inelelor din beton sau a garniturilor incorporate in acestea.

Amestecul de beton al materialelor de constructii Leier se obtine din materiale de baza bine alese, de o buna calitate, cu ajutorul beto­nierelor computerizate, conform normelor Uniunii Europene, productia tinand cont atat de normele tehnice in vigoare, cat si de domeniul de utilizare.

Intregul sistem tehnologic, precum si parcul industrial de care dispune firma reprezinta baza susti­nerii calitatii permanent supravegheate.

Fructificand experienta castigata de-a lungul a 20 de ani de activitate in domeniul fabricarii materialelor de constructii din beton, si avand in vedere referintele clientilor firmei, grupul Leier continua programul sau de dezvoltare in domeniul asigu­rarii calitatii si varietatii produselor sale.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 36 – aprilie 2008Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/04/30/leier-produse-si-solutii-inovatoare-la-targul-international-ambient-construct-din-cluj-napoca/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.