«

»

MEGAPROFIL: Profile metalice pentru constructii industriale si civile

Share

In momentul actual, Megaprofil – companie belgiana care face parte din grupul Joris Ide –  produce si comercia­lizeaza produse din tabla cutata pentru constructii metalice, cum ar fi: tigla meta­lica Megaclassic si Megaprestige, dar si accesoriile aferente, necesare unui acoperis, panouri sandwich cu spuma poliuretanica pentru acoperis si perete (fixare normala si fixare ascunsa), profile de inalta rezistenta pentru acoperisuri. Incepand cu luna septembrie 2007, producem si profile galvanizate (Z si C).

Toate produsele sunt realizate in Romania, in cele doua locatii – Buzias pentru toata gama prezentata mai sus si Ploiesti (Megaprofil Sud) pentru tigla metalica, cu materie prima adusa din import, produsele respectand toate standardele internationale de calitate. In decursul lunii noiembrie 2007, am mai inaugurat o linie de productie a tiglei metalice la Iasi.

In anul 2001, anul infiintarii Megaprofil, am decis sa ne castigam un loc anume printre producatorii de profile metalice pentru constructii industriale si civile de pe piata romaneasca. Sfarsitul anului 2006 ne-a confirmat ceea ce ne-am dorit inca de la inceputul activitatii noastre, si anume sa fim pe locul I in Romania.

Megaprofil este o companie care a stiut sa-si respecte conditia sa de „producator“ fara a-si propune desfasurarea altor activitati colaterale, acesta fiind unul dintre motivele care au dus, cu ajutorul colaboratorilor si partenerilor, la realiza­rea unei cifre de afaceri de aproximativ 37 milioane de euro in anul 2006, iar in anul 2007 de 53 milioane de euro. Aceleasi principii ale activitatii noastre ne vor ajuta in atingerea obiectivului din acest an, si anume realizarea unei cifre de afaceri de aproxi­mativ 70 milioane de euro.

Pentru anul 2008, suntem pregatiti sa investim 10 milioane de euro in montarea unor noi linii de productie, pentru ca in anii urmatori sa continuam ritmul inves­titiilor cu aproximativ 5 mili­oane de euro in fiecare an.

In spatele brandului Megaprofil se afla o „echipa“ formata in momentul de fata din 160 de angajati, fiecare dintre acestia avand ca scop principal mentinerea si dezvoltarea continua a companiei.

Nu vreau sa inchei inainte de a multumi inca o data tuturor (angajati, colaboratori, parteneri) deoarece, fara un efort comun, nu am fi reusit sa ajungem acolo unde ne-am dorit, locul I in Romania.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 36 – aprilie 2008

 

Autor:
Cyriel Beirnaert – General Manager East S-E of EuropeDaca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/04/30/megaprofil-profile-metalice-pentru-constructii-industriale-si-civile-4/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.