«

»

TOPANEL: Cea mai variata gama de panouri termoizolante

Share

Topanel comercializeaza cea mai variata gama de panouri termoizolante, de la panourile clasice pentru perete si acoperis pana la panourile speciale. Toate produsele noastre sunt agrementate tehnic conform normelor romanesti si europene in vigoare.

 

Principalele categorii de panouri Topanel sunt:

 

Panouri rezistente la foc pana la 3 h (fig. 1)

Hipertec Wall este un panou de perete utilizat pentru fatade si compartimentari. Are un strat termoizolator din vata minerala care ii confera un grad ridicat de rezistenta la foc si izolare fonica.

 

Panouri zootehnice (fig. 2)

Zootehnic este un panou metalic autoportant, dedicat constructiei acoperisurilor fermelor animale cu panta minima de 7%. Stratul izolator din spuma PUR are o grosime de 30-80 mm, iar fata interioara din TPO plasticizat ii confera o rezistenta excelenta la atacul acizilor organici, microorganismelor, vaporilor si condensului.

 

Panouri fonoabsorbante – Hipertec Roof/Wall Sound (fig. 3)

Pentru obiectivele civile sau industriale care necesita un grad mare de absorbtie fonica, recomandam utilizarea panourilor Hipertec Roof Sound si Hipertec Wall Sound cu fata interioara perforata si miez din vata minerala.

 

Panouri fotovoltaice (fig. 4)

Energia fotovoltaica este o sursa alternativa de energie care exploateaza lumina solara. Panoul solar Metenergy integreaza in partea sa plana module fotovoltaice care pot fi conectate astfel incat sa produca va­lorile de putere si tensiune necesare unei cladiri industriale, sportive sau rezidentiale. Modulele sunt ecologice si nu produc zgomot sau pierderi de caldura.

 

Panouri decorative (acoperire piatra) (fig. 5)

Granitstone este un panou tip sandwich cu izolatie din spuma PUR si fata exterioara finisata cu aschii de granit, utilizat cu precadere ca perete exterior al cladirilor.

 

Detaliile tehnice complete, incluzand si tabelele cu deschideri de siguranta ale tuturor panourilor pe care le comercializam, pot fi consultate accesand pagina noastra web www.topanel.ro.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 36 – aprilie 2008Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/04/30/topanel-cea-mai-variata-gama-de-panouri-termoizolante/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.