«

»

Compania olandeza Den Braven a inaugurat prima fabrica de spuma poliuretanica din Romania

Share

Incet dar sigur incep sa apara pe harta producatorilor de materiale de constructii noi investitii, a caror intrare in functiune marcheaza o etapa noua privind dezvoltarea in primul rand a productiei proprii, chiar daca se preiau licentele unor firme straine. Important de semnalat este ca produsele respective sunt solicitate si indeplinesc cu brio exigentele concurentiale in domeniu.

Un semnal concludent in acest sens il reprezinta debutul in tara noastra a productiei de spuma poliuretanica a prestigioasei firme Den Braven, unitate amplasata langa Bucuresti, pe Drumul National spre Targoviste si Pitesti.

 

Evenimentul de la sfarsitul lunii martie a.c. a fost onorat de prezenta domnului Kees den BRAVEN, proprietarul si presedintele companiei, a Excelentei Sale domnul Jaap L. WERNER, ambasadorul Regatului Olandei in Romania, a domnului Wim den BRAVEN, vicepresedinte, a domnului Geert JANSEN, director executiv, precum si a unor parteneri si clienti din Romania si strainatate si s-a incheiat cu un minunat concert sustinut de tenorul Jorge CASTRO si soprana Emilia CASTRO (invitati personali ai domnului Kees den Braven), acompaniati de orchestra Operei din Brasov, dirijata de maestrul Traian ICHIM.

Printre surprizele evenimentului s-a numarat si licitatia celor 12 tuburi de spuma poliuretanica din primul lot produs in Romania, actiune care a avut un scop caritabil si a strans fonduri in valoare de 8.600 euro pentru Casa de copii „Open Doors“ din Mogosoaia. Participantii la aceasta licitatie au fost: domnul Kees den BRAVEN, presedinte Den Braven Group, domnul Wim den BRAVEN, vicepresedinte Den Braven Group, domnul Angelos TSITSAKOPOULOS, director general Den Braven Grecia, domnul Adrian STATE, director gene­ral Den Braven Romania, domnul Brust WOLFGANG, director productie, Den Braven Aerosols GmbH Germania, doamna Viorica MUNTEAN, director general Aurom Austria, domnul Daniel VASILE, director general T&T Service 2000, domnul Marian GRIGORE, director national de vanzari Den Braven Romania, domnul Gerdwin LAMMERS, director executiv, Camera de Comert Olanda-Romania, domnul Cristian FILIP, director general – Filas, doamna Josie MARAN si domnul Petre MARAN – Maran Consulting.

Asadar, Den Braven isi produce singur, pentru satisfacerea cerin­telor interne dar si pentru export, la noua adresa din apropierea Bucurestiului, spuma poli­uretanica imbuteliata, destinata santie­relor de constructii sau beneficiarilor interesati de acest produs.

Cu alte cuvinte Den Braven – lider mondial in izolanti profesionali – isi are o noua locatie productiva, performanta si eficienta din punct de vedere economic pentru toti beneficiarii sai. Bun venit deci lui Den Braven in economia romaneasca!

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 37 – mai 2008

 

Autor:
Ciprian ENACHEDaca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/05/30/compania-olandeza-den-braven-a-inaugurat-prima-fabrica-de-spuma-poliuretanica-din-romania/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.