«

»

CONSILIER CONSTRUCT: Proiectul Autostrada Transilvania

Share

Consilier Construct, societate avand ca obiect principal de activitate proiectarea, consultanta si asistenta tehnica in domeniul constructiilor civile si industriale, isi desfasoara activitatea atat pe plan intern, cat si pe plan extern, in stransa corelare cu strategia de dezvoltare a pietei serviciilor si se adapteaza permanent cerintelor impuse de integrarea Romaniei in Uniunea Europeana. Societatea utilizeaza programe moderne de proiectare, cu tehnica de calcul adecvata si personal de inalta calificare, beneficiind in acelasi timp de un management curajos si eficient.

Consilier Construct are capacitatea de a oferi un sistem integrat de servicii, dupa cum urmeaza: proiectare de drumuri, proiectare de poduri si pasaje, proiectare de consolidari, proiectare si consultanta constructii civile, proiectare si consultanta cai ferate, studii de trafic, investigatii rutiere, studii geotehnice, cadastru si studii geodezice, lucrari edilitare, servicii de mediu, laborator, cercetare, asistenta tehnica si consultanta, asistenta financiara. De asemenea, societatea intocmeste studii de fezabilitate pentru obtinerea de credite nerambursabile din fonduri Phare, Ricop, Ispa, Sapard, evalu­are de societati, afaceri, evaluari imobiliare si de patrimoniu, analize financiare, studii socio-economice, studii de piata.

 

Dupa 12 ani de activitate, Consilier Construct desfasoara, in asociere cu Poÿrÿ Infra GmbH, proiectul de amploare Servicii de proiectare si asistenta tehnica pentru Sectiunea 1A Brasov (Cristian) – Fagaras 53 Km al Autostrazii Brasov-Cluj-Bors 2007. Beneficiarul acestei investitii in infrastructura rutiera este Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.

Consilier Constructin parteneriat cu Poÿrÿ Infra GmbH actualizeaza studiul de fezabilitate, elaboreaza proiectul tehnic, detaliile de executie si asigura serviciile de asistenta tehnica pentru indeplinirea acestui obiectiv, care face parte din Autostrada Transilvania. Necesitatea realizarii acestei autostrazi a fost accentuata si de intensificarea transporturilor si atragerea fluxurilor de marfuri dinspre Europa. Realizarea integrala a Autostrazii Transilvania, prin completarea cu sectiunea 1A, conduce la viteze de transport superioare si la reducerea impactului negativ asupra mediului, prin diminuarea emisiilor de poluanti, prin desfasurarea unui trafic fluent si prin proiectarea unor sisteme de protectie a mediului. Acest fapt este in conformitate cu politica de transport avuta in vedere de catre Uniunea Europeana pe intreg teritoriul sau.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 37 – mai 2008Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/05/30/consilier-construct-proiectul-autostrada-transilvania-2/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.