«

»

Pardoseli de lemn – cel mai natural lucru. SPATIUL NATURAL, ACCESIBIL PRIN THOMSIT

Share

Durabil, traditional si totusi inovator, parchetul a fost si a ramas cel mai bun material pentru realizarea pardoselilor. Lemnul este initiatorul starii de bine, ne stimuleaza simturile si rezoneaza sub pasii nostri. Il putem intalni atat in spatiile de locuit, cat si in cele publice, acolo unde se doreste crearea unui spatiu familiar, ca acasa. Realizarea unei pardoseli de calitate consta nu numai in calitatea acoperirii finale, dar si in felul in care aceasta este montata si pusa in opera. Pentru produsele Thomsit acest lucru este o „specialitate“, oferind celor care le folosesc cel mai natural si simplu lucru.

In proiectarea si, mai ales, in executia pardoselilor din lemn, gama Thomsit raspunde celor mai exigente cerinte de siguranta si garantie in tehnologia de realizare, oferind intregul suport tehnic necesar. De la pregatirea suprafetei suport si pana la lipirea efectiva a lamelelor de parchet se lucreaza doar cu produse 100% compatibile intre ele si care nu contin solventi. Gama Thomsit este numarul 1 in tehnologia de montare a pardoselilor in Germania si restul Europei, fiind prezenta pe toate continentele cu o gama ce depaseste 80 de produse dedicate pardoselilor.

Lemnul folosit ca pardoseala este un material de la care te astepti sa dureze o viata, insa definitorii sunt modul si produsele folosite la montaj. Sistemul Thomsit pentru parchet cuprinde produse pentru repararea suprafetei suport, amorse, sape autonivelante, adezivi, produse pentru finisarea parchetului. Lacurile Thomsit pentru parchet sunt realizate pe baza de apa si permit obtinerea unui aspect final mat, ultra-mat sau lucios. Adezivul poliuretanic pentru parchet Thomsit P625 ofera o foarte buna rezistenta in timp si este compatibil cu diverse tipuri de pardoseli din lemn si esente. Protectia impotriva umiditatii din suprafata suport este realizata prin tratarea acesteia cu amorsa epoxidica bicomponenta Thomsit R755, cu rol de bariera de vapori. Intre stratul bariera si adeziv se aplica sapa autonivelanta Thomsit DH maxi, care asigura o planeitate perfecta a suprafetei si impiedica adunarea adezivului.

Gama Thomsit ofera nu numai un sistem complet si compatibil pentru montarea pardoselilor din lemn, dar este diferentiata in functie de grosimea si tipul de parchet. Produsele Thomsit adera atat pe suprafete normale cat si pe suprafete dificile, oferind solutii alternative, protejand mediul si sanatatea utilizatorilor. In plus, ele asigura cea mai buna protectie posibila impotriva reclamatiilor, reduc timpul de lucru si fac ca montarea parchetului sa fie mai economica.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 37 – mai 2008Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/05/30/pardoseli-de-lemn-cel-mai-natural-lucru-spatiul-natural-accesibil-prin-thomsit/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.