«

»

BAUMIT: NOILE GLETURI DE IPSOS

Share

Odata cu punerea in functiune a noii linii de ipsos a Fabricii de Mortare Uscate din Teius, Baumit Romania isi largeste gama de produse cu doua gleturi de ipsos: Baumit FINO BELLO si Baumit FINO G.

 

Cele doua gleturi reprezinta solutia optima pentru o finisare perfecta, constituind astfel o baza durabila pentru zugraveli, vopsiri sau tapetari.

Gleturile de ipsos Baumit pot fi aplicate pe tencuieli de var, var-ciment, ipsos si beton. In plus, gletul de ipsos FINO BELLO poate fi aplicat si pe placi de gips-carton. Timpul mare de lucru (90 si respectiv 60 de minute) permite obtinerea unor suprafete perfect netede. Folosirea gleturilor de ipsos Baumit reprezinta un suport excelent pentru zugravirea definitiva, iar culoarea alba a acestora permite economisirea de vopsea.

FINO BELLO poate fi aplicat intr-un strat de maximum 3 mm, iar cel de al doilea strat (dupa uscarea primului) poate fi foarte subtire (0-1 mm).

Al doilea glet de ipsos, Baumit  FINO G, poate fi aplicat intr-un strat de maximum 2 mm, iar al doilea strat (dupa uscarea primului) poate fi de 1 mm.

Cele doua gleturi de ipsos Baumit se vor livra in ambalaje de 10 kg si respectiv 20 kg.

Produsele sunt conforme prevederilor standardului SR EN 13279-1 „Ipsos si tencuieli pe baza de ipsos“.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 38 – iunie 2008Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/06/30/baumit-noile-gleturi-de-ipsos/

1 ping

 1. marius a spus:

  am optat pentru tencuirea peretilor camerelor cu gama rimano glet ten si top de la rigips.
  modul de preparare al gletului este asemanator pentru orice produs: apa si vase curate, se toarne ipsosul in apa, se asteapta 3 minute, se amesteca cu bormasina pana nu cade dupa mistrie, dar acum apare problema majora: se intareste repede iar daca adaugi apa (cu riscul formarii cocoloaselor) pentru subtiere iar amesteci si nu reusesc sa ajung la momentul care este recomandat de 45-60 minute pentru gletuire.
  nu stiu unde gresesc.
  astept un sfat.
  marius

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.