«

»

LEIER: Tigle din beton

Share

In zilele noastre, cea mai raspandita tehnica de acoperire este cea cu tigle de beton, deoa­rece proprietatile avantajoase ale materiei de baza asigura esteticul, tigla potrivindu-se astfel perfect cu diferitele modalitati de construire.

 

Alegeti sistemul de acoperis Leier!

Deoarece:

• Este perfect impermeabil. Impermeabilitatea si rezistenta la inghet sunt excelente, deoarece, datorita densitatii materialului de baza, apa de ploaie va fi deviata si umiditatea nu va patrunde intre pori. Impermeabilitatea va fi crescuta prin tratarea dubla a suprafetelor tiglelor. Tehnicile speciale de productie asigura o exactitate a dimensiunilor fiecarui element. Nu exista deformari. Tiglele se aseaza  perfect si confera astfel o protectie sigura impotriva ploii.

• Exista o varietate de modele si culori diversificate, care face posibila realizarea unor suprafete de acoperis potrivite stilului cladirii si regiunii. De asemenea va da posibilitatea reali­zarii ideilor proprii.

Consistenta coloritului si stabilitatea UV sunt garantate de colorantul pe baza de oxid de fier care este amestecat in materialul de baza, precum si de tratarea dubla a suprafetelor tiglelor. Tigla are coloritul si materialul de baza omogen si de aceea isi va pastra culoarea originala zeci de ani.

• Este un sistem complet de acoperire. Pe langa tiglele de beton Leier, componentele acoperisului si accesoriile in aceeasi culoare cu tiglele alcatuiesc un sistem complet, ceea ce da valoarea functiei si esteticului acoperisului.

• Este fabricata din materiale de baza naturale, din amestecul proportional al apei, nisipului si al colorantilor pe baza de piatra si oxid de fier.

• Tiglele de beton Leier au o forma exacta, cele mai moderne procese tehnologice facand posibila asezarea si imbinarea perfecta a acestora.

• Suprafata tiglelor este tratata de doua ori, ceea ce nu permite cresterea  muschilor, nu permite depunerea murdariilor si le protejeaza intr-o mare proportie impotriva efectelor mediului inconjurator.

• Oferim garantie de 35 de ani pentru exactitatea dimensiunilor, pentru impermebealitate si rezistenta la inghet. Aceasta garantie este asigurata de tehnologia de productie dezvoltata care este verificata permanent.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 39 – iulie 2008Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/07/30/leier-tigle-din-beton/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.