«

»

ISOPAN: Produsele ISOPAN te ajuta sa construiesti eficient

Share

Dinamica investitiilor de tip industrial: depozite, centre comerciale s.a. dar si a celor de tip civil, a inregistrat o crestere fara precedent.

Drept urmare, a devenit necesar ca pro­iec­tarea si constructia acestora sa se faca intr-un ritm rapid, in concordanta cu asteptarile beneficiarilor.

 Dispunand de o experienta inde­lungata in domeniul producerii de panouri termoizolante tip sandwich, Isopan Est srl, membra a grupului Manni, a pus la dispozitia constructorilor teh­nologia prin care acestia pot raspunde eficient acestei provocari.

 

Utilizarea panourilor termoizo­lante a sporit eficienta proiectarii si constructiei obiectivelor industriale datorita avantajelor pe care aceste materiale de constructie le au fata de tehnologiile traditionale, dupa cum urmeaza:

• Viteza de asamblare mare;

• Versatilitate in proiectare;

• Elasticitate;

• Rezistenta mecanica mare;

• Durabilitate;

• Calitate;

• Aspect placut;

• Rezistenta la foc;

• Cost de intretinere redus;

• Pierderi termice reduse.

Produsele Isopan asigura, de asemenea, un aspect deosebit constructiilor. Un exemplu in acest sens este gama de panouri pentru acoperis tip ISODOMUS.

Cu grosimi cuprinse intre 40 si 60 de milimetri, panourile tip ISODOMUS asigura un confort termic ridicat si o rezistenta mecanica in conformitate cu cele mai exigente  cerinte.

Panourile se pot adapta diverselor cerinte ale constructorilor asigurand lucrari rapide si de certa calitate deoarece au lungimi standard cuprinse intre 1.050 milimetri si 3.500 milimetri.

Designul adaptat domeniului de utilizare creeaza premisele realizarii unor acoperisuri pentru care costurile de intretinere sunt mult inferioare celor ce folosesc materiale traditionale.

Produse de calitate certificata international, apropierea de client, imbunatatirea continua a procesului de productie, noi produse care sa raspunda cerintelor clientilor nostri, toate acestea constituie baza politicii noastre de dezvoltare care asigura beneficiarilor nostri posibilitatea de a construi sigur si eficient.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 40 – august 2008Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/08/30/isopan-produsele-isopan-te-ajuta-sa-construiesti-eficient/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.