«

»

ALUPROF: Sisteme din aluminiu pentru rulouri exterioare

Share

Casa, locul unde ne petrecem majoritatea timpului liber, ar trebui sa fie cat mai atractiva si primitoare. Toti ne dorim sa avem un camin unde sa ne simtim in siguranta, sa ne relaxam, un loc unde sa revenim cu placere dupa o zi obositoare de munca.

Pornind de la aceste considerente, Aluprof System Romania ofera clientilor sai toate avantajele unui astfel de camin. In acest sens, au fost concepute sisteme complete din aluminiu pentru rulouri exterioare.

 

„Datorita constructiei inteligente, din materiale rezistente, cu un design atragator, sistemele de rulouri exterioare din aluminiu Aluprof asi­gura protectie impotriva oaspetilor nepoftiti, dar si o buna izolare termica si fonica. Totodata, aceste sisteme fac posibila iarna scaderea costurilor cu incalzirea, iar vara asi­gura incintelor racoare si semiintuneric. Datorita esteticii deosebite, a faptului ca pot fi executate intr-o gama foarte variata de dimensiuni si culori ale profilelor (toata gama RAL si imitatii de lemn), rulourile exterioare pot fi utilizate atat pentru locuinte, cat si pentru cladiri de birouri, restaurante sau spatii comerciale.“, declara Directorul General al firmei, domnul Alexandru Burcea.

Aluprof System Romania ofera trei sisteme din aluminiu pentru rulouri exterioare: SK (in doua variante ale casetelor cu unghi de 450 si Owal), SKN si Integro.

Profilele lamelare PAU 37, PA 37 si PA 39 sunt recomandate pentru locuinte datorita inaltimii nu prea mari si a formei zvelte a acestora, dar, si pentru ca incap cu succes in casete de dimensiuni mici. Profilele PA 40 si PA 45 sunt destinate utilizarii la rulouri pentru ferestre, la nise ale usilor, precum si pentru vitrine nu prea mari. Aceste profile sunt mai inalte si mai groase decat cele enumerate mai sus, de aceea sunt mai stabile. Alte dimensiuni de lamele, PA 52 si PA 55, sunt destinate utilizarii in rulouri pentru ferestre largi, pentru usi sau vitrine. In mod special trebuie subliniat faptul ca profilul PA 52 face posibila, datorita parametrilor extraordinari de rulare a profilelor din aceasta clasa, utilizarea lui si in casete de dimensiuni mici. Datorita dife­ritelor profile si a gamei largi de culori pe care firma Aluprof le ofera, pot fi construite rulouri si porti de garaj care indeplinesc diferite functii estetice si de utilizare. Materialul de baza este tabla de aluminiu imbo­gatita, care se ridica la standardele de calitate ale normelor europene EN 1396. Tabla este acoperita cu doua straturi de lac si se caracte­rizeaza printr-o inalta rezistenta la frecare si la actiunea agentilor atmosferici. Spuma poliuretanica utilizata la umplerea profilelor asigura rulourilor o buna izolare termica si acustica.

Sistemul Integro este utilizat cu precadere la cladirile noi, dar este potrivit si pentru cladirile deja existente. Dupa tencuiala, caseta ruloului nu este la vedere, iar toate elemen­tele ruloului pot fi colorate in functie de aspectul exterior al cladirii. In sistemul Integro exista posibilitatea de constructie a jaluzelelor doar in versiune rulata exterior (rulare pe stanga).

Sistemul SKN este folosit in special la cladirile noi, permitand constructia ruloului doar in versiune rulata interior (rulare in dreapta).

Sistemul de adaptare SK este destinat utilizarii in cladiri deja existente. Caseta este, in acelasi timp, obiect de decor dar si parte componenta a cladirii. In acest sistem oferim doua tipuri de casete: cu unghi de 450 si rotunde, in sistem Owal.

Indiferent de sezon, rulourile exterioare din aluminiu Aluprof asigura un climat confortabil in caminul dvs. protejand, in acelati timp, intimitatea.

Din acest motiv, dorim sa venim in intampinarea clientilor nostri pentru a-i ajuta sa-si amenajeze caminul astfel incat acesta sa fie cat mai confortabil si mai primitor.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 40 – august 2008

 

Autor:
ing. Carmen PASCU – Aluprof System RomaniaDaca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/08/31/aluprof-sisteme-din-aluminiu-pentru-rulouri-exterioare/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.