«

»

ARCONI STAR: Oferta generoasa pentru investitori

Share

ARCONI STAR S.A. Constantaeste o societate pe actiuni, cu capital integral privat, infiintata in decembrie 1994.

Activand in domeniul constructiilor civile si industriale, bazata pe o echipa manageriala cu experienta, completata cu succes de un colectiv dinamic si bine pregatit profesional, format din ingineri si subingineri de specialitate, maistri si tehnicieni, personal calificat in domeniul constructiilor si instalatiilor aferente constructiilor, in meserii de dulgheri, zidari, fierar-betonisti, lacatusi, tamplari, zugravi, izolatori si muncitori necalificati, S.C. ARCONI STAR S.A. va sta la dispozitie pentru orice tipuri de lucrari in domeniu.

Societatea noastra dispune de toate dotarile si utilajele pentru desfasurarea activitatii competente in constructii, inclusiv de o fabrica moderna debetoane. Avand atu-ul de producator si distribuitor de betoane, precum si de elemente prefabricate din beton si beton armat, firma noastra s-a dezvoltat si s-a impus in economia judetului Constanta.

Un loc important in domeniul de activitate al societatii noastre il ocupa constructiile industriale. O buna parte dintre ele se desfasoara in PetromidiaBaza de productie,aflata la Midia-Navodari, se intinde pe o suprafata de 10.000 mp. Aici functioneaza atelierele de constructii din aluminiu, PVC, metal si lemn, magaziile si depozitele de materiale, coloana auto si parcul de utilaje.

Realizarile de pana acum vorbesc de la sine despre capacitatea noastra de a face fata celor mai dificile si complexe lucrari de constructii-montaj. Solutiile aplicate de noi se adreseaza tuturor genurilor de obiective de constructii, incepand cu spatiile publice si de agrement, apoi sedii administrative, locuinte particulare etc.

„Seriozitate, profesionalism,  calitate, promptitudine!“ – aceasta este deviza noastra pentru lucrarile pe care le executam. Satisfactia cererilor consumatorilor, reducerea costurilor prin tehnologii performante sunt repere de management al calitatii in firma. Pentru buna desfasurare a activitatilor si respecta­rea normelor in domeniul constructiilor, unitatea noastra are stabilit, implementat si mentine in cadrul societatii un sistem integrat de management: Calitate – Mediu – Sanatate si Securitate in Munca, certificat conform standar­delor internationale SR EN ISO 9001:2001 (ISO 9001:2000), SR EN ISO 14001:2005 (ISO 14001:2004), OHSAS 18001:2004, si a legislatiei in vigoare. Produsele de beton realizate la Fabrica de betoane ARCONI sunt certificate in conformitate cu stan­dardul international de calitate a betoanelor: SR EN 206 –1:2002.

Atitudinea deschisa, cooperanta, onesta fata de clienti, furnizori si subcontractanti, onorarea cu seriozitate si corectitudine a obligatiilor contractuale, fac din S.C. ARCONI STAR S.A. CONSTANTA un partener serios si performant, capabil sa duca la bun sfarsit proiecte complexe.Toate acestea sunt realitati care au consolidat pozitia si renumele ARCONI STAR pe piata judetului Constanta.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 41 – septembrie 2008Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/09/30/arconi-star-oferta-generoasa-pentru-investitori/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.