«

»

INJECTOFORAJ: Consolidarea terenurilor si a fundatiilor cu masini specializate

Share

INJECTOFORAJ este o societate romano-italiana, infiintata in anul 2003, cu capital integral privat, orientata catre un domeniu modern, dar putin exploatat profesional in tara noastra: consolidarea terenurilor si a fundatiilor cu masini specializate. Societatea, in calitate de importator unic al producatorului italian COMACCHIO, furnizeaza masini pentru foraj. De asemenea, firma importa utilaje second-hand, le reconditioneaza si le pune in vanzare la preturi atractive, beneficiind de o experienta vasta a personalului specializat in santierele de profil din Italia si Elvetia. Cu ajutorul specialistilor instruiti si in fabrica din Italia, INJECTOFORAJ acorda asistenta tehnica permanenta si service tuturor clientilor sai.

 

INJECTOFORAJ este distribuitor exclusiv pentru tara noastra de utilaje de foraj si accesorii inerente activitatii de foraj pentru firme cu prestigiu in acest domeniu:

• COMACCHIO SRL Drilling & Foundation Equipment Specialist – produce utilaje hidraulice de foraj pentru consolidari, micropiloti (Ø 100 –  Ø 300), piloti (Ø 400 – Ø 600 – Ø 900), fundatii speciale, geotermie, sondaje geotehnice, jet-grouting, foraje puturi de apa;

• DAI PRA SRL produce sisteme de injectii (injectoare, amestecatoare, amestecatoare – agitatoare), packere, pompe;

• CARANDINA SRL produce orice tip de echipament pentru foraj la cererea clientului (sape, elice continue, sisteme CFA, bucket pana la Ø 2000, carotiere, trasdutoare, racorduri, hopper, friction welded drill rods);

• F.G.S. DRILL SRL produce prajini de foraj, ciocane fund de gaura, amortizoare, racorduri api si special in otel 42 CrM04;

• GEOMARC SRL produce pompe, sisteme de foraj rotopercutoare pentru carotaje si probe ambientale, prajini wire line, coroane.

• INTESO SRL produce vibratoare, vibro infisori;

• GEOMISURE SRL produce instrumente pentru monitorizarea lucrarilor de subsol;

• RIPMEC SRL produce piese de uzura pentru masini de foraj  (bacuri, grief, sape s.a.);

• CIANCALEONI SRL furnizeaza utilaje si materiale de foraj second-hand, trivele telescopice, masini de foraj pentru diametre mari (Ø 1200).

Incepand cu anul 2006, socie­tatea INJECTOFORAJ desfasoara si activitatea de executie micropiloti (Ø 200 – Ø 300) si piloti de mici dimensiuni (Ø 400 – Ø 600) in sistemul CFA. Din aprilie 2008, societatea INJECTOFORAJ executa piloti de pana la Ø 900.

Societatea INJECTOFORAJ SRL a evoluat ascendent ajungand sa investeasca 1.500.000 euro pentru masini si utilaje in anul 2008. Noul sediu al firmei, care este in constructie, va fi terminat in cursul anului 2009 si prevede 400 m2 birouri, un show room de 300 m2, un atelier pentru intretinere si reparatii, iar in viitorul apropiat un mic complex de locuinte pentru salariatii din provincie.

Societatea INJECTOFORAJ furni­zeaza clientilor sai consultanta, asistenta tehnica, service, atat pentru utilaje noi, cat si pentru cele second-hand, in termen de 24h.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 41 – septembrie 2008



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/09/30/injectoforaj-consolidarea-terenurilor-si-a-fundatiilor-cu-masini-specializate-4/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.