«

»

ISOPAN: Panourile ISOPAN – garantia victoriei in lupta cu timpul

Share

Din ce in ce mai mult, aliatul nostru traditional, timpul, a devenit dus­manul nostru numarul unu. In toate domeniile lupta principala este lupta cu timpul si mai ales cu timpul necesar trecerii de la faza de proiect la faza finala a proiectului respectiv.

 Nici constructiile nu se situeaza in afara acestei legi nescrise a secolului nostru.

 Necesitatea stringenta de noi constructii industriale si comerciale a creat o presiune constanta asupra firmelor de constructii obligate sa gaseasca noi metode de constructie care sa garanteze clientilor termene de finalizare cat mai scurte.

 

Din ce in ce mai mult, beneficiarii constructiilor insista pentru lucrari executate in perioade de timp care in urma cu putini ani pareau o simpla utopie.

Nimeni nu mai doreste sa astepte ani pana cand ideea unei afaceri incepe sa rodeasca si ca urmare, s-a impus crearea de materiale de constructii care sa imbine functionalitatea si calitatile izolante cu rapiditatea in montare.

Isopan Est membra a Grupului Manni, grup cu solide traditii in producerea si comercializarea de panouri izolante tip sandwich, si-a propus sa ajute constructorii in lupta lor cu timpul. Ca urmare, Isopan Est produce pentru clientii sai o gama variata de panouri tip sanwich pentru pereti si acoperis, gama care raspunde tuturor cerintelor pietei.

Usurinta in montare, versatilitatea, durata de viata si, nu in cele din urma, calitatea au impus solutia de constructie cu panouri tip Isopan  ca o solutie sigura si eficienta in lupta cu termenele de constructie din ce in ce mai scurte.

Facilitatile de productie ale firmei, situate in Romania, au  permis o relatie mai apropiata cu beneficiarii si nu in ultimul rand un cost de transport redus pentru acestia, precum si o derulare eficienta a contractelor.

Multumita unei retele de agenti care acopera intreaga tara, Isopan Est este capabila sa acorde sprijin tehnic si comercial tuturor clientilor sai, ajutandu-i pe acestia sa optimizeze termenele de aprovizionare si executie.

Solutiile tehnice rezultate din folosirea panourilor izolante tip Isopan permit constructorilor sa abordeze cu mai multa incredere proiecte de constructie cu termene de finalizare reduse si sa obtina randamente de montaj superioare.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 41 – septembrie 2008Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/09/30/isopan-panourile-isopan-garantia-victoriei-in-lupta-cu-timpul/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.